Pločanski dnevnik

POTPISANI UGOVORI

PROJEKTI VRIJEDNI 280 MILIJUNA KUNA Ćorić stigao u Neretvu, kreće gradnja sustava aglomeracije

U Opuzenu i Pločama jučer su, u nazočnosti ministra zaštite okoliša i energetike Tomislava Ćorića te župana Nikole Dobroslavića i zamjenika Joška Cebala i Žakline Marević, potpisani ugovori koji se odnose na sufinanciranje izgradnje sustava aglomeracije u ukupnom iznosu od gotovo 280 milijuna kuna, izvijestili su iz Dubrovačko-neretvanske županije. 
POLJOPRIVREDA

MINISTRICA U NERETVI Počela sezona berbe mandarina, urod i kvaliteta izvanredni

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković posjetila je danas dolinu Neretve i tom se prigodom, u pratnji župana Nikole Dobroslavića i zamjenice Žakline Marević, susrela s gradonačelnicima i načelnicima s područja Neretve. Održan je i zajednički sastanak s predstavnicima proizvođača i otkupljivača mandarina, a potom je ministrica otvorila ovogodišnju sezonu berbe mandarina.
NEOBIČNO

ZVIJEZDA DRUŠTVENIH MEDIJA Pločanka planirala skuhati biži za ručak, a onda se iznenadila sadržajem konzerve

Društvenim medijima proširila se fotografija koja prikazuje nesvakidašnju situaciju koja se dogodila jednoj stanovnici Ploča.
BRZO GA PRONAŠLI

PROMETNA U PLOČAMA Vozio pijan pa skrivio nesreću i pobjegao prije dolaska policije

Najveća koncentracija alkohola od 2,00 g/kg izmjerena je u utorak, 20. kolovoza 36-godišnjaku koji je na području Ploča izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom nakon čega je napustio mjesto događaja prije dolaska policije. 
Učitaj još vijesti