Pločanski dnevnik

opuzen i metković

Župan obišao vrijedne infrastrukturne projekate u dolini Neretve

Župan Nikola Dobroslavić s ministricom poljoprivrede Marijom Vučković, gradonačelnicima Opuzena i Metkovića Ivom Mihaljevićem i Daliborom Milanom te ravnateljem ŽUC-a Ivom Kaštelanom obišao je lokacije nekoliko projekata koji se trenutno provode u dolini Neretve.
METKOVIĆ

KREĆE GRADNJA DNEVNE BOLNICE Uz nazočnost ministra Beroša svečano potpisan ugovor o radovima

Svečano potpisivanje ugovora između Opće bolnice Dubrovnik i odabranog izvođača radova tvrtkom M-P-BETON d.o.o. za radove ”Rekonstrukcije (promjena namjene i dogradnja) postojeće građevine javne i društvene namjene zgrade Općinskog suda u zdravstvenu ustanovu – Dnevnu bolnicu Metković, podružnicu OB Dubrovnik)“ upriličeno je u četvrtak u Metkoviću
ujedinjeni pravaši

Dobroslav Paraga podržao Denisa Šešelja na listi za X. izbornu jedinicu

Denis Šešelj pridružio se listi Živog zida 'Promijenimo Hrvatsku' te se našao na 14. mjestu u X. izbornoj jedinici. Šešelja kao bivšeg člana HSP-a podržao je i Dobroslav Paranga.
GRADONAČELNIK PLOČA

IZNENAĐENJE NA SJEDNICI SDP-A Mišu Krstičeviću ponudili tek deveto mjesto, vjerojatno će ga odbiti

Upravo je u tijeku sjednica Glavnog odbora SDP-a na kojoj će zadnja točka na programu biti izborne liste s upisom kandidata koje predsjednik stranke Davor Bernardić predlaže za Sabor. Glavnom odboru prethodila je sjednica Predsjedništva na kojoj je Bernardić predložio svoje kandidacijske liste. 
Učitaj još vijesti