test

ZVIJEZDE VRIŠTE Legendarna Tereza Kesovija za volanom, ovaj put Šebalj je vrištao

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: 24SATA YOUTUBE/Screenshot
Legendarna pjevačica Tereza Kesovija gostovala je u serijalu 'Zvijezde vrište' 24 SATA Oriđiđi produkcije. Kesovija se bez problema upustila u driftanje stazom sa Jurajem Šebaljem, a kasnije se i sama okušala u vožnji.

No, prije nego su krenuli u samu akciju, Juraj Šebalj, voditelj serijala, popričao je sa svojom gošćom. Tereza mu je otkrila koje je sve aute imala, ali i kako je u Francuskoj morala polagati vozački ispit jer joj već položeni ispit, nije vrijedio.

“Kada sam 1965. godine došla u Pariz, vozila se mali Renault. Kupila sam ga za 700 franaka. Morala sam svladati sve avenije te veliki kružni tok na Champs-Élyséesu. To je bilo užasno teško”, otkrila je Tereza Šebalju svoje francuske avanture.

Ispričala mu je da je imala i Mercedes, a onda je sjela u auto sa Šebaljem. Šebalj je bio zabrinut hoće li Tereza izdržati njegovo 'divljanje' stazom, no bila je neustrašiva.

- Ako Vam je zlo, odmah mi recite jer ja ne želim čistiti auto - rekao je Šebalj, no Terezu to nije previše dotaklo. Uživala je u vožnji i u vjetru u kosi.

Toliko se opustila da je, dok je Šebalj driftao stazom, ona zapjevala svoj veliki hit 'Moja posljednja i prva ljubavi'.

- Nikada niste imali ovakvu izvedbu. To je zvuk šest cilindara, na 7000 okretaja u izvedbi Tereze Kesovije - rekao je Šebalj i onda joj prepustio volan.

- Tereza, polakše! Tereza, Tereza, kočnica - pokušavao je objasniti Šebalj pjevačici, no kako ga nije slušala, podigao je ručnu i onda joj opet objasnio da treba usporiti s vožnjom.

Kada je 'pohvatala' sve upute, otišli su na sredinu staze i Tereza je probala driftati u krug, a to je naposljetku i uspjela uz Šebaljevu pomoć.

- Što mi radiš! Je l' ti bilo dobro? Jesi umro od straha? - pitala se legendarna pjevačica, a Šebalj se odmah nadovezao: “Bilo mi je divno. Zvijezde vrište su uspjele, ali na kraju sam ja bio taj koji je vrištao” završio je Šebalj. 

“Juraj je genije. Sve mi je lijepo objasnio. Odmah sam mu rekla da se ne bojim. Ja sam dijete mora koje se vozi brodom po olujnom moru pa neće mi od vožnje autom u krug biti slabo”, zaključila je neustrašiva Tereza Kesovija i dodala da joj je ovo najveća avantura u životu.

Popularni Članci