test

VEČERAS KUHA KATIJA GULJELMOVIĆ 'Osjećajna sam osoba, volim ljude, tradicija je moj temelj'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Domaćica Katija Guljelmović večeras kuha u 'Večeri za 5'. 

Živi u Župi dubrovačkoj, a odrasla je na svjetionicima Sv. Andrije i Olipa. "Moju obitelj čine suprug, četvero djece i dvoje unučadi. Dosta sam osjećajna, jako sam društveni tip i život s ljudima me čini sretnom", otkrila je. "Inače sam frizerka, imam svoj salon, a u slobodno vrijeme kuham. Posao frizera je često dinamičan i naporan, međutim, kada radite nešto što volite onda je to sasvim solidno", dodala je Katija.

U njezinom salonu drže se pravila: 'sve što čujemo, nismo čuli'. "Volim tradiciju, na tome sam odgojena i to je temelj mog života. Moji roditelji žive u Trstenome i već 20-ak godina bavimo se maslinarstvo i proizvodnjom maslinovog ulja. Jednom tjedno imam gastro emisiju, u njoj se susrećemo s dubrovačkim govorom, a onda i s tradicijskim receptima koje nekad radimo na izvorni način, ali ih znamo upakirati i u moderan duh", ispričala je.

Roditelji su joj prenijeli radnu etiku i tradicije, a ona se trudi isto prenijeti i na svoju djecu. "Dosta sam prenijela toga na njih i drago mi je da se toga drže", ponosno je zaključila Katija.

Kako će ekipa doživjeti Katijinu odu tradiciji - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Popularni Članci