U DUBROVNIK STIŽE I CHRISTIAN GREY? Faca iz '50 nijansi sive' glumit će i u 'Robin Hoodu'

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: screenshot, YouTube
Glumac Jamie Dornan koji je utjelovio karizmatičnog Christiana Greya u filmu '50 nijansi sive' snimljenog po istoimenoj knjizi početkom sljedeće godine po svemu sudeći bi trebao stići u Dubrovnik. 

Naime, filmski hit 'Robin Hood: Origins' snimat će se u Dubrovniku, a upravo je poznati glumac u završnim pregovorima obzirom kako bi se trebao pridružiti postavi, pišu svjetski mediji. Riječ je o filmu čiji je producent oskarovac Leonardo DiCaprio, a Taron Egerton bit će glavna zvijezda, javnosti je poznatiji kao glavni glumac prošlogodišnjeg filmskog hita Kingsman.

Osim toga, proslavljeni glumac i oskarovac Jamie Foxx glumit će Malog Johna, a u filmu će se pojaviti i Eve Hewson koja je glumila u prošlogodišnjem filmskom hitu Bridge of Spies legendarnog Stevena Spilberga, a koja će glumiti djevu Marian. 

Kako je Dubrovački dnevnik već pisao, na snimanju u Dubrovniku mogao biti i poznati glumac i oskarovac Benicio del Toro ukoliko potpiše sudjelovanje u navedenom filmskom spektaklu što je sve izglednija opcija.

 

Popularni Članci