TKO TO NA NJIMA ODMARA? U dubrovačkom akvatoriju tri luksuzne jahte, jedna pripada ruskom bogatašu (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: NK
Luksuzna jahta 'Royal Romance' u vlasništvu ruskog političara, pravnika i oligarha te Putinovog prijatelja i saveznika Viktora Volodymyrovycha Medvedchuka uplovila je u gruški zaljev. 

Inače, upravo je Putin kum Medvedchukove kćeri Dorine. No, to nije jedina jakta koja je uplovila u dubrovački akvatorij. 

U Cavtatu se nalazi i jahta 'Elixir', duga 55 metara, koja je do 2019. godine bila u vlasništvu Roba Thielena. Radi se o nizozemskom poduzetniku i investitoru koji je predsjednik i osnivač Waterland Private Equity, suosnivač i partnera grupacije Elbrus Capital i predsjednik ureda obitelji Gryphion. 

Također, u gruškoj luci se nalazi i jahta 'lady S'. Riječ je o čater plovilu koji može primiti 12 gostiju u sedam soba, kao i 33 člana posade koji vode računa o tome da gosti provedu vrijeme na jahti u potpunom luksuzu. Svakako, tome u prilog govore i sadržaju poput kina, bazena, turske kupelji, jacuzzija... 

Čini se kako je dio gostiju visoke platežne moći naviknut na luskuz upravo Dubrovnik izabrao kao destinaciju za bijeg od koronavirusa, nakon što su ovih dana u Dubrovniku boravile sestre Ecclestone, a viđena je i jahta Tommya Hilfigera. 

Popularni Članci