BEYONCE I JAY-Z U SREBRENOM Čini se da tjelohranitelj prijeti fotoreporteru, isti onaj koji je 2009. napao Dragana Banovića (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grgo Jelavic/PIXSELL
Poznati glazbenici Beyonce i Jay-Z uplovili su nakratko u župski akvatorij.

Oni su se iskrcali u Srebrenome, no nisu se tu dugo zadržali. Naime, fotoreporter Pixsella fotografirao ih je kako napuštaju jahtu Lana na kojoj su plovili Jadranom te ulaze u kombi koji ih je odvezao na aerodrom.

Kako doznajemo, oni su zbog fotografa isključili uređaj za prepoznavanje jahta i brodova na moru već na Kornatima, a u prvom planu je bio tjelohranitelj koji je, kako se čini na fotografijama, prstom zaprijetio fotoreporteru.

Ne bi to bilo i ništa čudno. Radi se o osobi koja je i prije 11 godina sudjelovala u incidentu u dubrovačkom portu, zbog čega je završio na dubrovačkom Općinskom sudu.

Naime, TV snimatelj Dragan Banović je s grupom reportera snimao slavni par prilikom izlaska iz dubrovačkog restorana Gil's. Tjelohranitelj je pokušao spriječiti snimanje tako što je stavio ruku na objektiv kamere, no nije se zadržao na tome već je nogom tri puta udario Banovića po leđima. Razbio mu je svjetlo na kameri, udario ga u bedro i ponovo po kameri koja se nakon toga raspala po podu.

Čini se kako u 11 godina i nije ništa naučio.

Popularni Članci