test

SVJETSKI DAN PIZZE OBILJEŽEN U STILU Poznati talijanski pizza majstor umijećem oduševio okupljene u Studentskom domu

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Restaurant&catering Academia obilježio je Svjetski dan pizze u stilu, ugostivši istaknutog talijanskog pizza majstora, maestra Antonina Esposita. Ovaj poseban događaj privukao je brojne zainteresirane i ljubitelje pizze koji su se okupili u Restaurant&cateringu Academia kako bi pružili svom nepcu priliku za putovanje kroz autentične talijanske okuse.

Antonino Esposito, poznat po svojem umijeću u pripremi autentične napuljske pizze, oduševio je posjetitelje svojim majstorskim vještinama i strašću prema ovom kulinarskom remek-djelu. Kroz "Pizza masterclass" koji se održao dan ranije, Esposito je podijelio svoje bogato znanje o povijesti, tradiciji i tehnici pripreme napuljske pizze s entuzijastičnim sudionicima.

Projekt je ovo Studentskog centra Dubrovnik i Sveučilišta u Dubrovniku - studij Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija, koji je osmišljen i realiziran u suradnji s Gradom Sorrentom, Gradom Dubrovnikom i počasnim Konzulom Republike Italije u Dubrovniku, Franom Bongijem.

Više pogledajte u fotogaleriji.

Popularni Članci