test

Tip objavio video koji 'gori' na mrežama: Školujemo generaciju idiota nesposobnih za život!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Srbijanski trener i youtuber Milan Jovanović Strongman obično daje savjete vezane za fitness i prehranu, a sada se dotaknuo i odgoja djece u videu koji je na Facebooku skupio preko 30 tisuća lajkova i 1400 komentara, a podijeljen je 7800 puta.

"Pusti sine, mama će, pusti sine, baka će. Evo tata će završiti za tebe. I polako školujemo generaciju idiota koji su nesposobni za život. Nesposobni su jer su zavučeni u videoigre, žive u virtualnom svijetu. Nesposobni su jer su navučeni na društvene mreže, nemaju pravi društveni život, napune 23-24 godine i uopće ne doživljavaju koncept rada kao nužnost. Oslanjaju se na obitelj i maštaju o velikim parama, maštaju o tome da će s 23 godine naučiti trgovati kriptovalutama, trgovati na burzi i postati milijunaši jer su vidjeli tipa koji je na internetu slikao to da je postao milijunaš", rekao je.

"Zato i Srbija i druge zemlje u okruženju uvoze ljude iz Bangladeša, Indije, Vijetnama, Kube. Jer su naša djeca nesposobna da bilo što sama naprave. Pusti sine, mama će. Nemoj ti, sine, ja ću. Što ti je rekla učiteljica? Idem ja njoj objasniti. Pišete im domaće zadaće, perete im odjeću, sređujete im sobu… Kako ga naučite tako će funkcionirati. Ako dijete nije išlo u trgovinu, ako nije išlo samo na more, ako nije ostalo bez kinte pet dana prije kraja ljetovanja pa se mora snaći, posuditi, hraniti se siromašnije, neće biti čvršće. Ako vi sve radite za njega, napravit ćete debila", poručio je roditeljima, a imao je poruku i za mlade.

"Nisu ti roditelji krivi što si ti slina. Počni raditi, počni se truditi. Teško je i nisu to te velike pare s Instagrama. Male su pare, ali su realne i postojeće," izjavio je. 

Popularni Članci