'

SKANDIRALO SE 'NOLE, NOLE' Novak Đoković na koncertu Severine u Revelinu! (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: , Nikša Jelčić, Dubrovački dnevnik
Proslavljeni tenisač Novak Đoković sinoć se zabavljao na koncertu Severine u Revelinu.

Poseban gost sinoćnjeg koncerta Severine u Revelinu bio je proslavljeni tenisač Novak Đoković kojemu je i publika oduševljeno skandirala 'Nole, Nole'. 

Prije zabave u Revelinu, Đoković je prošetao Stradunom i popio piće na najljepšoj ulici svijeta, a fotografirao ga je Dubrovčanin Nikša Jelčić. 

Nikša Jelčić

Inače, ovo proslavljenom tenisaču nije prvi put da se zabavlja u Dubrovniku. Prošlog ljeta je u grušku luku stigao sa svojom jahtom Tara i uživao na dubrovačkim plažama s obitelji. 

Supruga Jelena i Novak ove godine će proslaviti 10. godišnjicu braka, nakon što su sudbonosno da izrekli na Svetom Stefanu u Crnoj Gori 12. srpnja 2014. godine. 

"Iznajmio sam dva balona, u jednom smo bili Jelena i ja, a drugi je trebao pustiti poruku na kojoj je pisalo: ‘Želiš li se udati za mene?‘ Problem je nastao kada se balon zapalio! Jelena je počela paničariti: ‘O Bože! Imamo rupu u balonu!‘ U tom trenutku se pojavio drugi balon sa porukom. Kada se Jelena okrenula da vidi šta piše, ja sam kleknuo i izvadio prsten. Tako smo se zaručili ‘ ispričao je Đoković jednom prilikom privatni detalj iz njihove veze koju u pravilu drže skrivenu od očiju javnosti.

Đokovići gotovo svake godine uživaju u jugu Jadrana, a i godine ranije su posjetili Dubrovnik i Korčulu u društvu svoje mlađe braće.

"Najbolje se odmaram u moru, ali uvijek imam nekih fizičkih aktivnosti", rekao je Đoković prošle godine i Dubrovnik nazvao biserom Jadrana.

Popularni Članci