test

SJEĆATE LI SE OVOG PARA? Tony Cetinski je poludio za Dubrovkinjom na natjecanju ljepote, na kraju su tražili crkveni razvod braka

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Nedavno smo naletjeli na stari broj 'Arene' na čijoj naslovnici stoji kako Tony Cetinski ima razloga za peterostruko slavlje. Kako je tada izvještavala 'Arena', jedan od njih su i zaruke s lijepom Antonelom Butigan, inače Dubrovkinjom. 

Tony i Antonela upoznali su se sad već davne 1994. godine na izboru za Miss Dubrovačko-neretvanske županije na kojem je ona bila jedna od ljepotica koje su se borile za laskavu lentu. Tony je tamo nastupao te se zaljubio u lijepu Dubrovkinju. Vjenčali su se nakon godinu, dana no ljubav nažalost nije opstala pa se par rastavio 2000. godine, a zajedno imaju sina Christiana. 

Zanimljivo je i to što je par zatražio crkveno poništenje braka od Vatikana koji su naposljetku i dobili. 

Tony Cetinski je 2007. godine Ivanu Nobilo s kojom ima kćer Piju, no i taj se par rastao nakon pet godina braka, dakle 2012. godine.

Cetinski se naposljetku sa sadašnjom ženom, ekonomisticom Dubravkom, vjenčao nekoliko puta. Prvi put su sudbonosno "da" izrekli u Las Vegasu, potom i u njenim rodnim Vinkovcima, a nakon toga na velikom piru u Zagrebu. Čini se kako je za Tonyja taj brak značio treću sreću. 

Popularni Članci