test

Severina progovorila o videu s jahte: 'Šest mjeseci nisam izašla iz kuće, danas se svemu smijem'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
Severina Kojić je u intervjuu za srpski magazin Nedeljnik govorila o seksualnom nasilju i zlostavljanju, a spomenula je i video na jahti koji je prije 17 godina izašao u javnost i koji prikazuje spolni odnos između Milana Lučića i nje. 

"Nikad nisam tražila da moja intima izađe vani. To je bio veliki šok. Dala sam onda dva intervjua povodom toga, i to je bilo to. Bilo je teško, ali preživjela sam. U rok službe ili, što bi u Splitu rekli, tempi pasati. Ali eto, bila je to zabava, nekima i dan-danas. Pa kad mi nemaju što reći, onda mi spominju tu nesretnu snimku s broda," izjavila je. 

"Moja Lepa Smoje me je tad nazvala i rekla: 'Mala, koji su to punjetari? Kad je ona stvar imala veze s moralom? Ko je to izmislija?' Peki me je tad nazvao da me nasmije i rekao: 'Pa ne možeš snimati sve u jednom kadru. Trebala si raskadrirati'. Arsen Dedić je pak krenuo telefonski razgovor na način: 'Kolegice, čujem da vam treba filmska glazba?'. Mater je bila najpreciznija, rekla je: 'Ajde, ćerce, jednom ćemo se tome smijat.' I smijemo se danas," izjavila je Severina, iako joj tada nije bilo lako. Kako je kazala za Nedeljnik, šest mjeseci nije izašla iz kuće.

Popularni Članci