Revelin časti nedjeljom sve domaće goste, a ponedjeljak rezerviran za Doku iz kultnog benda Crna udovica

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: revelin
Večeras i svaku, ali baš svaku iduću nedjelju regularni ulaz u Culture Club Revelin je besplatan tijekom cijele noći za sve domaće posjetitelje.

Najbolji provod u Gradu je i dalje u 32. najboljem klubu u svijetu – Revelinu, gdje vas već sutra (19.8.) u sklopu redovnog klupskog programa i Luminescence zabave očekuje posebni gost večeri, Doka iz kultnog dubrovačkog benda, Crna udovica.

Ne propustite najbolju zabavu i pridružite nam se svake večeri od 23 sata. Osim odlične glazbe, program ispunjavaju gosti iznenađenja  ali i vruća plesna koreografija, koja će dodatno zagrijati atmosferu.  Perfomeri, akrobacije, C02, konfete, body paint, atraktivne plesačice, gutači vatre i još mnogo popratnih detalja dodatno će motivirati publiku na najluđi provod.

I u drugoj polovini kolovoza u Revelinu nastavljaju gostovati impresivni svjetski izvođači. Očekuje se dolazak najvećih imena sa svjetske klupske scene. Tako će u srijedu, 21. kolovoza u sklopu treće po redu DANCElectric Rezidencije nastupiti MIND AGAINST, a dva dana poslije u petak 23.8. stižu The Cube Guys. Predzadnji dan u kolovozu, u petak – 30.8. s nestrpljenjem se očekuje drugo izdanje prve svjetske rezidencije u Hrvatskoj – CLAPTONE.

Potražnja za ulaznicama je velika, stoga osigurajte svoju na vrijeme. Iste su dostupne u prodaji u uredu Revelina svakim radnim danom od 9:00 do 16:00, u Casablanca baru i lokalu Before Revelin (B4) svake večeri od 20:00 sati, ali i online na službenoj stranici kluba Revelin. Svoj stol možete rezervirati na kontakt broj: 098 533 531.

Popularni Članci