test

PREPOZNAJETE LI KOGA? Dubrovčani traže kolege iz škole za proslavu 50 godina mature, pomozite im!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Na stranici 'Jedno drugo vrijeme, Vrijeme dobrih Duhova od Grada, Dubrovčana dobra duha' objavljena je zanimljiva fotografija iz prošlosti, uz zamolbu za pomoć, a pomoći možete i vi. 

Kako je objavljeno, radi se o fotografiji maturanata 3.b. razreda ŠUP-a Dubrovnik iz 1972. godine koji ove godine slave punih 50 godina mature.

"Zamoljen sam od Ivice Tolje koji nema Facebook profil da fotografiju obavim kako bi se što više ljudi na njoj prepoznalo. Nakon dugih godina organizatori okupljanja se ne mogu sjetiti svih učenika niti gdje je tko od njih pa ako neko prepozna sebe, nekog od učenika iz ove generacije ili o nekom ima kakvu informaciju bilo bi dobro da se javi na telefon 098/285-038 (Nikola Stančić) ili 091/5269-888 (Lovorko Kurtela) kako bismo okupili što više slavljenika. Zanimljivost koja zaslužuje biti objavljena je da je i razrednik ove generacije maturanata još uvijek živ i vitalan u poznim godinama. Radi se o profesoru koji je izveo brojne generacije učenika, gosparu Peru Šindoliću," objavio je jedan član grupe.

Pomozite ovoj ekipi pronaći njihove prijatelje iz škole! 

Popularni Članci