test

POSJETILA DUJIN RODNI KRAJ Prelijepa Dubrovkinja pokazala kako napreduje trudnoća (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Instagram
Duje Ćaleta-Car i dubrovačka pravnica vjenčali su se nedavno u strogoj tajnosti, u krugu obitelji i bliskih prijatelja u Dubrovniku nakon što su prije tri mjeseca objavili zaruke, a potom su otkrili i da iščekuju prvo dijete. 

Novopečena supruga nogometaša trudničke dane i dalje krati u Dalmaciji, a Adriana Đurđević na Instagramu je otkrila kako je ovih dana posjetila suprugov rodni kraj

'O šibenska pismo tiha', opisala je fotografiju na kojoj je pozirala ispred katedrale sv. Jakova u Šibeniku. Krešimirovim gradom Adriana Đurđević se prošetala u narančastom kombinezonu koji više skriva nego otkriva trudnički trbuščić te Chloe sandalama, a stajlnig je zaokružila s upečatljivom zelenom torbicom.

Pratitelji su joj osim brojnih komplimenata poručili i da joj 'lijepo stoji Šibenik' no u krajevima svog supruga Duje nije se dugo zadržala. Najnovijom fotografijom je pokazala kako se vratila u Dubrovnik.

Pozirajući ispred gradske kavane ovog puta je trudnički trbuščić bio u prvom planu. Nabacila je ovog ljeta omiljene bijele sunčane naočale i lepršavu ljetnu haljinu boje starog zlata. Poznati supružnici još kriju spol svog prvog djeteta, a hoće li odabrati tradicionalno šibensko, dubrovačko ili pak nešto modernije ime, doznat će se na društvenim mrežama.

Popularni Članci