PREKO 25 TISUĆA POSJETITELJA NA 'LJETU U VALAMARU' Završio najsadržajniji dubrovački ljetni festival (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Spektakularnim koncertom Parnog valjka, velikana hrvatske glazbene scene, oprostili smo se od trećeg izdanja Ljeta u Valamaru, najsadržajnijeg dubrovačkog ljetnog festivala.

Od 14. lipnja Babin kuk je bio velika pozornica na otvorenom, a o značaju festivala govore impresivne brojke -  25.000 posjetitelja, 30 različitih događanja, čak 4 tematska festivala (Dubrovnik Craft Beer Festival, Street Art Festival, Rock'n'Valamar i Rap'n'Valamar), 10 kino projekcija, mnoštvo koncerta na otvorenom te više od 60 sati odlične glazbe.

Ljeto u Valamaru, ali i Dubrovniku, obilježio je koncert planetarno popularnog britanskog benda Morcheeba koji je 10. kolovoza u prekrasnom ambijentu kampa Solitudo pred više od 1.500 posjetitelja održao koncert za pamćenje. 

Odličan odaziv i pozitivne reakcije publike potvrda su uspješnosti ovog festivala iza kojeg stoji vodeća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera, koja je i ove godine Babin kuk i Dubrovnik pretvorila u omiljenu lokaciju svih ljubitelja dobre glazbe, filmova i zabave.

Popularni Članci