Predstavljen „Perlan dubrovački“
Na promociji u prostorijama Matice hrvatske na Grudi svoj su pjenušac predstavili njegovi autori konavoski agronomi i vinari Grgur Glavinić i Ivo Deranja. Oni su istaknuli kako se radi o ograničenoj seriji od nekoliko stotina boca, koja je napravljena u suradnji s Agronomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu.
Čestitajući vinarima načelnik Općine Konavle Luka Korda izrazio je zadovoljstvo time što se u Konavlima sve više ljudi ima nove proizvode od mediteranskih kultura, a podršku ovom novom proizvodu Dubrovačko neretvanske županije dao je ispred Županije i pročelnik za turizam, more i poduzetništvo Maro Kristić te također Nikola Kalafatović, tajnik Obrtničke komore Dubrovnik.
Pjenušac „Perlan dubrovački“ bit će predstavljen i na „Festi od vina“ koju zajedno organiziraju Obrtnička i Gospodarska komora Dubrovnik ususret festi sv. Vlaha.