test

ŠETALE GOLE KOTOROM Poznato je tko su gole djevojke kažnjene na Jadranskoj magistrali

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: twitter.com/Pluton
Diana Oksanič (19), Ruslana Kovkova (21) i Viktoria Rohalčuk (21) snimale su se gole u Crnoj Gori, vatrogascima su uzele šmrk i polijevale se vodom. Privedene su te su ih kaznili s po 450 eura svaku...

Tri djevojke kažnjene prošlog tjedna zbog golotinje na Jadanskoj magistrali pripadaju takozvanom 'Guznom odredu' (Butt squad). Djevojke su Ukrajinke, a ovo im nije prvi susret s policijom.

Naime, nedavno su završile i u zatvoru nakon što su se, s još desetak kolegica, snimale gole na terasi jednog nebodera u Dubaiju. 

Sad su skandal napravile i u Crnoj Gori. Prvo su šetale gole Kotorom, a onda su se i  snimale nage na Jadranskoj magistrali. Potom su vatrogascima uzele šmrk i polijevale se vodom nasred ceste.

Diana Oksanič (19), Ruslana Kovkova (21) i Viktoria Rohalčuk (21) privedene su te su ih kaznili s po 450 eura svaku, piše 24sata.

- Samo smo pomagale vatrogascima da operu cestu - izjavile su kasnije djevojke te dodale kako se vatrogascima svidjela ideja.

Djevojke su podignule prašinu i fotografijom pred finale Svjetskog prvenstva. Naslikale su zastavu Engleske na stražnjice i time im dale potporu.

U Dubaiju je uz djevojke, uhićen i njihov organizator, američki playboy Vitaliy Grechin (41). Napisao je na društvenim mrežama kako je platio dvadeset djevojaka da iz Rusije otputuju u Dubai kako bi napravili golišavi editorijal.

- Nisam napravio ništa loše, samo smo se zabavljali, ali naravno da mi je žao. Koštalo me to mjesec dana života, a zamislite samo sudske i putne troškove. Zbog toga mi se plače - napisao je Grechin.

Grechin je inače biznismen i bivši američki vojnik. Kako piše The Sun, 1998.-2005. radio je za američku vojsku kao prevoditelj. Potom je otputovao u Ukrajinu i tamo otvorio tvrtku koja se bavila financijama. Kasnije ju je prodao milijarderu Olegu Boyku. Bio je i veliki donator u Obaminoj kampanji. Danas putuje svijetom i svoje dogodovštine rado dijeli na društvenim mrežama, a sa sobom uvijek vodi desetak atraktivnih djevojaka.

- Ja živim onako kako bi 90% muške populacije voljelo živjeti. I neću se ispričavati zbog toga - tvrdi Grechin.

Popularni Članci