test

POKAZAO REZULTATE Denis Latin se 'istopio', otkrio kako je izgubio 20-ak kilograma

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Igor Kralj/PIXSELL
Televizijski urednik i voditelj uhvatio se u koštac s viškom kilograma, a sada se pohvalio i uspjehom koji zahvaljuje posebnom planu ishrane. Denis Latin smršavio je čak 20 kilograma.

Poznato televizijsko lice, Denis Latin, pohvalio se velikom transformacijom koja je rezultat zdravog promišljanja i promjene načina ishrane. U posljednjih godinu dana ovaj 55-godišnji urednik, novinar i voditelj izgubio je više od dvadeset kilograma. Denis Latin i danas je najprepoznatljiviji po svojoj uspješnoj i nagrađivanoj televizijskoj emisiji "Latinica", a javnost je bila upoznata i sa zdravstvenim tegobama koje ima zbog Chronove bolesti, s kojom se bori već dugi niz godina, piše Gloria.

"Danas sam završio jednogodišnji program promjene prehrane za vrijeme kojeg sam izgubio dvadestak kilograma. Program je bio lagan, zabavan i motivirajući. Zahvaljujem Bojanu Stojniću, vrhunskom nutricionistu pred doktoratom i iskreno ga preporučan svima koji se odluče na sličan podvig", napisao je Latin uz fotografiju na kojoj je prikazana njegova cijela figura, a na kojoj također nosi i zaštitnu masku po epidemiološkim pravilima.

Gubitak tako velikog broja kilograma nije nimalo lagana stvar, a pogotovo ako osoba ima i zdravstvenih problema. Poznato je da se urednik i voditelj bori s Chronovom bolesti, kroničnom bolesti crijeva, koja mu je dijagnosticirana još 1986. godine. Stoga je obraćanje stručnjaku, nutricionistu, bio iznimno važan potez.

Danas sam završio jednogodišnji program promjene prehrane za vrijeme kojeg sam izgubio dvadestak kilograma. Program je...

Posted by Denis Latin on Thursday, April 15, 2021

Popularni Članci