'

Park Orsula postaje glazbena pozornica DJ zvijezdi Ben Sterlingu

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Najljepši dubrovački park Orsula za manje od dva tjedna postaje destinacija za vrhunsku zabavu kojoj će prisustvovati brojni gosti iz cijelog svijeta. 

Ovo jedinstveno mjesto s prekrasnim pogledom na Jadransko more i staru gradsku jezgru Dubrovnika, u četvrtak, 4. Srpnja od 18 sati postaje dom novom BSH spektaklu na kojem će na nastupiti svjetska DJ zvijezda Ben Sterling. Na impozantnoj litici iznad mora, posjetitelji će uživati u prirodnom okruženju uz izvrsnu akustiku pod zvjezdanim dubrovačkim nebom.

 

Ovaj događaj povratak je najpoznatijeg hrvatskog glazbenog brenda BSH u Dubrovnik. Nakon više od 10 godina uspješne organizacije glazbenih događanja na posebnim lokacijama, ovaj nastup zasigurno će svima dugo ostati u lijepom sjećanju. Mnogi još uvijek pamte BSH spektakl koji se na terasi Revelina održao 2021. godine.

 

Ben Sterling je britanski DJ i producent poznat po svojoj jedinstvenoj mješavini house i techno glazbe. Njegov uspon na sceni elektroničke glazbe bio je brz zahvaljujući njegovim energičnim nastupima i impresivnim produkcijama. Jedan od njegovih najistaknutijih uspjeha je suradnja s poznatim izdavačkim kućama poput Hot Creations i Revival New York. Također je nastupao na nekim od najprestižnijih festivala i klubova širom svijeta, uključujući DC-10 na Ibizi i Fabric u Londonu. Njegovi singlovi poput "Dimensions" i "Kamikaze" osvojili su ljubitelje glazbe i kritičare, potvrđujući njegov status kao jednog od najperspektivnijih DJ-eva nove generacije. Ovo je prilika da uživo doživite njegovu magiju u jedinstvenom ambijentu parka Orsula.

 

Uz Bena Sterlinga, nastupit će i domaće DJ snage - Pablo Panda, Yakka Bozzo. Pablo Panda, poznat po svojoj svestranosti i sposobnosti da podigne energiju publike, Yakka, koji donosi inovativne house ritmove, te Bozzo, čiji su setovi prava glazbena poslastica, garantiraju vrhunsku zabavu.

 

Pridružite se BSH spektaklu i doživite noć punu glazbe, plesa i nezaboravnih trenutaka! Ulaznice za nadolazeći BSH događaj uz Bena Sterlinga mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr

 

Popularni Članci