/* */

Ovo su namirnice koje biste što prije trebali izvaditi iz hladnjaka

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Fotolia

Evo popisa namirnica koje biste trebali što prije izvaditi iz hladnjaka

Rajčice će u hladnjaku izgubiti okus. Događa se to zbog niske temperature koja će spriječiti da se rajčice pokvare, no pravu sočnost one dobivaju što su zrelije. Držite ih stoga u zdjeli na kuhinjskom pultu.

Luk će u hladnjaku zbog svoje vlastite tekućine postati menak i neupotrebljiv. Zato luk voli hladno i suho.

Maslinovom je ulju mjesto na tamnom i hladnom mjestu. Nikako u hladnjaku u kojem će stvrdnuti.

Nema razloga zašto biste med čuvali u hladnjaku kad se on ne može pokvariti. Hladnoća će ga pak samo prije kristalizirati.

Češnjak će u hladnjaku brzo istruniti i izgubiti okus.

Ostale namirnice provjerite na vecernji.hr

Popularni Članci