Mihaela Čokljat iz Vanity klinike: Prvo što sam vidjela su moje nove grudi, divan je to osjećaj za ženu!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovkinja Mihaela Čokljat koja je izabrana biti model Vanity Clinic Istanbul za estetsku kirurgiju obavila je jučer svoje zahvate te poručuje kako je izrazito zadovoljna i kako se odlično osjeća. 

Kako kaže, cilj joj je, uz ulješpavanje tijela, bio srušiti predrasude i kozervativna mišljenja o estetskoj kirurgiji i upustiti se u tu priču. 

Mihaela je prije dva dana krenula avionom za Istanbul, a jučer je bila na operacijskom stolu. Dr. Guray Yesiladali kazao je koje je zahvate Mihaela napravila. 

"Imala je dva poroda pa smo njeno tijelo usavršili lipostukcijom na kritičnim dijelovima kod svake žene, a to su podbradak, ruke, trbuh, leđa, gornji dio nogu, grudi. Također smo napravili i BBL (prebacivanje dijela masnoće) koji je usavršio i povećao njenu zadnjicu, stavili smo okrugle implantate koje pristaju njenoj visini i konstituciji. Ona se dobro osjeća, operacije je odlično i snažno podnijela," istaknuo je dr. Guray.


Društvo u ovom pothvatu činila joj je bivša missica Andrea Violić, a svoje su pozitivne dojmove jučer podijelile i na društvenim mrežama. 

"Obzirom da sam obećala napisati iskustvo, pa evo... Sad ću. Jučer smo došle u Istanbul, dočekao nas je transfer klinike koji vas odvodi i dovodi do željenih lokacija. Odnijeli smo kofere u hotel i došle vaditi nalaze i obaviti konzultacije. Osoblje je full susretljivo, drago. Doktor vam na sve odgovara, tako da nemate dilema pitati bilo što što vas tišti. Došle smo iza u hotel, također je hotel top. Osoblje extra. Odmarale, kupale se u bazenu u vratile se pojesti. Od ponoći ne smijete ništa jesti niti piti.
Danas su po nas bili već u sedam sati, obavile smo još jedne konačne konzultacije i pošle na operaciju. Ne trebate se bojati ako i ne pričate engleski dobro, jer je koordinatorica s vama. Ona priča hrvatski. Kad su me izveli na hodnik, ničega se više nisam sjećala. Prvo što sam vidjela ispred sebe kad sam se probudila su velike grudi i to je divan osjećaj za ženu... 


Svi pitatate boli li? Osjetite sve, no ne boli. Samo zateže.  S ozirom na to kako sam radila šest operativnih zahvata odjednom, mislim kako sam mjerodavna po tom pitanju. Lipostukcija vas boli kao jača upala mišića. Ništa nepodnošljivo. Jako sam sretna i odmah se osjećam ženstvenije, topla preporuka svima koji imaju kompleks," poručila je Mihaela dodavši kako joj se mogu javiti sve zainteresirane žene koje bi se htjele odlučiti na isto, ali imaju pitanja. 

Sve cure koje su ostvarile pravo na vaučere mogu se javiti na What's Up ili Viber broj Belmi Yilmaz, koordinatorici klinike.

Za sve one koji se žele uljepšati u Vanity klinici i dovesti svoje tijelo do savršenstva, Dubrovački dnevnik ponovno poklanja 10 vaučera s popustom od 300 eura na operativne zahvate, nakon prvog kruga u kojem su vaučeri podijeljeni sretnim dobitnicama. Sve što trebate napraviti jest poslati svoje podatke na e-mail adresu marketing@dubrovackidnevnik.hr, uz naznaku 'za Vanity'. Imena dobitnica nećemo objavljivati javno zbog zaštite njihove privatnosti nego će biti obaviještene putem e-maila. 

(promo)

Popularni Članci