OPTIKA GHETALDUS Dubrovnik je dobio prestižno mjesto za kvalitetnu i jedinstvenu kupovinu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Posjetili smo novootvorenu poslovnicu Ghetaldus optike u Dubrovniku na adresi Dr. Ante Starčevića 49 t i uvjerili se u bogatu ponudu modela prema posljednjim modnim trendovima.

Porazgovarali smo s direktoricom marketinga Kristinom Kurtaj i saznali što nam sve nude  u ovoj ekskluzivnoj trgovini. Ona nam je u razgovoru otkrila kako se Ghetaldus uskoro bliži otvaranju stote trgovine u Hrvatskoj.

Koje brendove Dubrovčani mogu pronaći u novootvorenoj trgovini?

- Brandovi koji su dostupni u poslovnici u Dubrovniku su: Tom Ford, Max Mara, Fendi, David Beckham, Guess, Swarovski... To su brendovi koje smo imali i prije, a na novoj lokaciji smo Dubrovčanima ponudili i neke nove svjetske brendove.

Po čemu se nova dubrovačka trgovina ističe?

- Osim po dizajnu optike i najluksuznijem uređenju, poslovnica Ghetaldus optike u Dubrovniku u ponudi ima i neke ekskluzivne brendove koji do sada nisu bili dostupni, te ih možete pronaći samo na našim policama i nigdje drugo. Tako da su tu Cutler & Gross, Thom Browne, Bolon i DITA, a posebno je zanimljiv model DITA Epiluxury čija cijena košta čak 38 790,00 kuna. Osim toga tu i naša robna marka koju smo realizirali u suradnji s poznatim hrvatskim dizajnerima Klisab. Zajedno smo udružili snage i predstavili tržištu najočekivaniju modnu suradnju 2020. godine Klisab za Ghetaldus.

Koja će linija sunčanih naočala biti trend ovo ljeto?

- Definitivno je trend lančići  na naočalama  kao modni detalj. Tu su i manji retro modeli i veliki klasični modeli kao suprotnost.

Što Ghetaldus čini drugačijim? 

- Apsolutni smo lider na tržištu s ekskluzivnim brendovima koji se mogu pronaći samo na našim policama, a pohvalila bih i stručno i ljubazno osoblje te najluksuzniju optiku u Dubrovniku. Posjetite nas na novoj lokaciji gdje vas čeka najbolja ponuda sunčanih naočala i dioptrijskih okvira u gradu!

Popularni Članci