'

OPET ‘DIVLJA’ PO NAMA Portal Plava kamenica piše kao da Rod Stewart nije dobio ništa, a uzvanici impresionirani destinacijom i uslugom

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta, sina Roda Stewarta, privuklo je pozornost medija, a neki i ovakav lijep događaj koriste za kritiziranje Dubrovnika. 

Tako je na portalu Kult Plave Kamenice objavljen tekst pod naslovom: "Rod Stewart idealni je dubrovački gost. U Gradu je potrošio milijun dolara i još je osobno pomeo čikove koje je ostavilo njegovo društvo"koji možda sam po sebi ne bi imao toliku negativnu konotaciju, ako se ne pročitaju zadnje dvije rečenice teksta. 

"A Dubrovčani samo gledaju i zbrajaju račune. Dubrovnik je, srećom, toliko jedinstveni, veličanstven grad da si povremeno može priuštiti i turističke modele u kojima gosti troše i rade koliko god treba, da zauzvrat ne bi dobiju ništa osim veličanstvene scenografije."

No reći da gosti ne dobiju ništa je poprilično nategnuto, osobito kada nije argumentirano, a i kad takve navode - demantiraju sami gosti. 

Naime, u prethodnim danima društvene mreže prepune su objava na kojima sami gosti hvale Dubrovnik, hranu, uslugu i cijelo iskustvo. 

Instagram

"Tako smo tužni što moramo otići, zaljubili smo se u Hrvatsku zahvaljujući našim prijateljima i sigurno ćemo se vratiti", napisala je tako jedna od gošći.

"Kakva predivna zemlja! Živjeli ljudi, kultura, hrana i Stewartovi!, napisao je gost s vjenčanja.

A i sam Rod Stewart je na vjenčanju naglasio da je ponosan što je tu, što definitivno ne bi imao potrebe učiniti da je zaista dobio "ništa", kako neki insinuiraju.

Popularni Članci