test

Novitet u Gradu: kvalitetni parfemi po povoljnim cijenama

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Kad život spoji dvije kreativne djevojke sve je moguće. Ana Kurtović i Edina Rovo otvorile su svoju butigu, L'art Ediana u Mercante centru koja je u mnogočemu atipična i posebna. Iz ponude izdvajamo: kvalitetni parfemi po povoljnim cijenama, slike po narudžbi, prirodna kozmetika,a uskoro i tečajevi slikanja.

Sam naziv butige, L'art Ediana daje naslutiti kako se osim prodajnih aktivnosti može očekivati mnogo šira usluga, a o samoj ideji, realizaciji projekta, asortimanu proizvoda i usluga razgovarali smo s vlasnicom Anom Kurtović.

''Parfemi su iznimno kvalitetne kopije originala koje uvozimo preko renomirane mađarske kompanije koja pune 23 godine koristi francuske proizvode te vrši distribuciju i završno finiranje parfema u Budimpešti. Po cijeloj Europi imaju svoje butige, a ovo je prva takva u Hrvatskoj. Parfemi su postojani  te uistinu odlične kvalitete, a cjenovno su vrlo pristupačni. Kod nas ne plaćate niti ime, niti ambalažu', pojašnjava Ana Kurtović. Trenutno u ponudi imaju 31 ženski parfem i 14 muških.

''Cijeli koncept je ekološki osmišljen tako da je moguće i punjenje bočica. Od brendova su tu: Armani, Hugo Boss, Valentino, Dior, Chanel, Bvlgari, Kenzo, Lancome… Jako bogatu ponudu imamo, zasigurno će svatko za sebe pronaći nešto. Osim parfema, u ponudi imamo i prirodne ručno rađene kreme za lice i tijelo, gelove za tuširanje, serume za lice, maslace za tijelo, balzame za tamnjenje te razne pilinge. U našoj butizi u prodaji je brend Tinktura i House of Nature'', kaže Kurtović.

Cijeli prostor izrazito je lijepo dizajniran,  a sve su to ove kreativne djevojke same osmislile.

''Dugo smo razmišljali i pomno birali do najsitnijih detalja. Moja partnerica Edina Rovo je umjetnička duša. Po struci je slikarica i već godinama slika. Njene slike su ovdje izložene, a njen doprinos je dodatna ponuda. Kod nas je moguće i naručiti umjetničku sliku ili portret po vašim željama. Njen stil je, kao što vidite, realističan i impresionistički, a najviše voli tehniku ulje na platnu'', priča Ana Kurtović te najavljuje i njihove daljnje projekte.

''Od ove jeseni organizirat ćemo tečajeve slikanja, a planiramo raditi i masaže lica s prirodnim proizvodima koje imamo u ponudi. Sve detalje objavit ćemo uskoro na našim društvenim mrežama, na Facebooku i Instagramu'', zaključila je Ana Kurtović.

Prošetajte do Mercante centra, isprobajte i vi ponudu L'art Ediane. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 14:00 i od 16:00 do 20:00 sati.

Popularni Članci