test

Nila Miličić Vukosavić za Gloriju otkrila s čim se borila: Bila sam na 40 posto kapaciteta!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
"Dubrovačka voditeljica Nila Miličić Vukosavić, dokaz je da bi čelnici HRT-a češće mogli posegnuti za 'blagom' koje im se krije u regionalnim centrima i osvježiti nacionalni program zapostavljenim licima," piše Gloria. 

Uz redoviti posao u eteru, godinama vodi razne manifestacije kao što je dodjela nagrade Orlando na Dubrovačkim ljetnim igrama tako da strah od publike i kamera nema, no ovaj put, priznala nam je - imala je neopisivu tremu. Što i ne čudi jer se radilo o povijesnom događaju uz direktan TV prijenos s bogatim scensko - glazbenim programom kojem je nazočio i rijetko skladan državni vrh.

"Iako iza sebe imam više od dvadeset godina voditeljskog iskustva uživo, imala sam puno veću tremu nego što sam očekivala. Bio je to spoj treme i velikog uzbuđenja jer ipak se radi o povijesnom događaju čiji sam sada i ja mali dio. Iskreno kada su mi javili da ću biti voditeljica te svečanosti, mislila sam da se netko zabunio", priznala je Gloria na početku razgovora.

Jeste li zadovoljni odrađenim poslom?

Još sam pod dojmom, na drugima je da to ocijene, a za sada dobivam samo pohvale. Za mene je to bila velika čast i mogu reći kruna karijere. Znam da smo mi voditelji samo mala poveznica u cijeloj priči, ali to je bio povijesni trenutak s našim veličanstvenim Pelješkim mostom u glavnoj ulozi. A moram vam otkriti da mi uistinu nije bilo lako jer sam prije samo deset dana preboljela koronu koja mi je ‘sjela‘ na gornje dišne putove tako da mi je trebalo puno više snage i koncentracije nego inače.

Otvorenje sam odradila s 40 posto svojih kapaciteta, ali dovoljno adrenalina.

Je li vam kolega Duško Ćurlić bio podrška?

Iako se znamo godinama, jako sam sretna da mi se pružila prilika da prvi put radimo zajedno. On mi je na kraju svečanosti rekao da je zadovoljan i to mi je dovoljno.

Cijeli intervju pročitajte OVDJE

Popularni Članci