test

NIJE IH STRAH NI KORONE NI ZIME Kanađanka i Poljak stigli na Korčulu i izrekli sudbonosno 'da'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Tijekom posljednjeg desetljeća, Hrvatska, a posebno hrvatski otoci, postala su popularna odredišta za strane parove. Ipak, ove godine je situacija nešto drugačija. 

Prohladno siječanjsko vrijeme ni pandemija koronavirusa nisu odbili Jaśa i Suzanne, koji su upravo postali jedan od rijetkih stranih parova koji su zimi na otoku Korčuli rekli ‘DA’.

Jaś, koji je Poljak, i Suzanne, koja je porijeklom iz Indije a rođena u Kanadi, upoznali su se dok su studirali na Oxfordu u Velikoj Britaniji. Živjeli su u Londonu i Amsterdamu, a nakon što su ljetos posjetili Korčulu i zaljubili se u otok, odlučili su se tamo vjenčati.

Zbog situacije s COVID-19 organiziranje velikog vjenčanja nije bilo moguće.

“Organizirati ovo sada bilo je teško izvodljivo. Bili su prisutni samo svjedoci i matičar. Svjedoci su bili novi prijatelji s Korčule ”, objasnili su iz Korčula Dream Weddingsa.

“Par će prirediti veliko, pravilno vjenčanje kad to situacija dozvoli, pa je planiranje za to zapravo u tijeku. Jaś i Suzanne žele ostati živjeti u Korčuli ako mogu pronaći imanje koje im odgovara. Ovo je sjajna stvar za naš mali grad," istaknuli su. 

Tvrde kako je sve više turista koji su Korčulu odabrali za svoje odredište vjenčanja.

Popularni Članci