test

Nedostatak vremena za seks

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: ilustracija
Jedan od najvećih problema u današnjim vezama je nedostatak vremena, uglavnom za seks, tvrdi psiholog i seksolog Stephen Snyder.

Većina njegovih klijenata ima taj problem. Teško im je pronaći vremena za partnera ili partnericu. Uz tolike obaveze, posao, djecu, društveni život, parovi se jedva viđaju, a da ne govorimo o zajedničkom i kvalitetnom provođenju vremena. Uz to obavezno dolazi i frustracija zbog nedostatka seksa.

No, na osnovu svojih istraživanja i prakse, ovaj psiholog i seksolog tvrdi da je za rješenje seksualnih problema potrebno samo dvije minute vremena.

Svoju je metodu nazvao 'Simmering' (ključanje). 'Potrebno je malo da jedan od partnera osjeti seksualno uzbuđenje, čak i onda ako će seks izostati', objašnjava Stephen Snyder metodu koju je nazvao 'ključanje.'

Samo dvije minute intimnosti dovoljne su da par osjeti povezanost i bliskost. To može biti zagrljaj, poljubac, dodir... Čak i onda kada par ima doslovno dvije minute vremena.

Prakticiranje ove metode poboljšat će vezu i seksualni život, tvrdi seksolog.

'Prije odlaska na posao, prije nego se par rastane ujutro, dvije minute su dovoljne za malo nježnosti, strastveni poljubac, održavanje erotske povezanosti. Osim seksa, i muškarcima i ženama potrebno je seksualno uzbuđenje, a ova metoda može pomoći', objašnjava Snyder.

Izvor: net.hr

Popularni Članci