ASPIRA U DUBROVNIKU Ne propustite program Menadžer hrane i pića
Zadovoljan gost je najbolji način promocije kroz koju stječemo nove goste u restoranu. Vođenje i upravljanje restoranom predstavlja veliki izazov, a upravo je ovaj program namijenjen svim zaposlenima u ugostiteljstvu i hotelijerstvu te onima koji se u tom području žele osposobiti i savladati nova znanja i vještine. Program Menadžer hrane i pića polaznicima će pružiti znanja kako upravljati ugostiteljskim objektom, obogatiti ponudu, povećati ekonomske učinke poslovanja objekta, kako osigurati konkurentnost na tržištu, vrhunsku uslugu te povratak gostiju.
Nakon završetka programa polaznik/ca će moći:
-oblikovati i organizirati ponudu odjela hrane i pića
-kreirati financijski plan odjela hrane i pića
-osmisliti plan rada djelatnika odjela hrane i pića u turističkoj sezoni i izvan nje
-provoditi nadzor, provjeru i kontrolu svih djelatnosti unutar odjela hrane i pića
-upravljati kvalitetom usluge kroz različite načine prikupljanja informacija o zadovoljstvu gosta
-odabrati način prezentacije i oglašavanja odjela hrane i pića
-komunicirati na primjeren način te koristiti pravila bontona pri odnosu sa zaposlenicima i gostima
-primjenjivati načela HACCP sustava u poslovanju odjela hrane i pića
-postaviti banketni stol za različite prigode
-koristiti suvremene gastro trendove te trendove u posluživanju i serviranju namirnica
-kreirati jelovnik prema nutricionističkim preporukama
-kreirati vinsku i barsku kartu
®Cilj programa je usavršiti polaznike za rad na području upravljanja ponudom hrane i pića. Polaznici će kroz praktične radionice steći znanja o suvremenom kulinarstvu, somelijerstvu, barskom poslovanju i slastičarstvu. Važnost menadžera/ice hrane i pića je u tome što upravo on/ona svojim uspješnim radom omogućava kvalitetniju ponudu, uslugu te ostvarenje vrhunskog ugleda ugostiteljskog objekta. Predavači su ugledni stručnjaci iz područja menadžmenta, ugostiteljstva, hotelijerstva i turizma.
® Mjesto održavanja programa: Hotel Kompas Dubrovnik (Ul. Kardinala Stepinca 21, Dubrovnik)
® Početak programa: 21. 02.2017.
® Rok za prijave: 14.02.2017.
Ako se prijavi više osoba iz iste organizacije odobrava se popust od 10%.
Program je odobren od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te se kao zanimanje upisuje u e-radnu knjižicu.
Više info na +385 21 382-802, info@aspira.hr.