Kokos kocke
Sastojci:
160 g kokosovog brašna
150 g maslaca
100 g Albert keksa
30 g šećera u prahu
sok od jednog limuna
1 žlica naribane limunove korice
100 ml slatkog vrhnja
Za kremu:
1 parfe krema
600 ml mlijeka
100 g čokolade s rižom
2-3 žlice limunova soka
Priprema:
U zdjelu stavite kokosovo brašno, dodajte omekšani maslac, šećer u prahu, mljevene kekse, vrhnje, sok i naribanu limunovu koricu.
Sve dobro izmiješajte i smjesu ravnomjerno rasporedite na uljem namazan lim veličine 20×30 cm.
Hladno mlijeko ulijte u visoku posudu, dodajte sadržaj vrećice parfe kreme i miješajte električnom mješalicom četiri minute.
Pred kraj umiješajte limunov sok i čokoladu narezanu na manje komadiće.
Kremu nanesite na pripremljenu podlogu od kokosa i stavite u hladnjak na 2-3 sata.
Izvor: coolinarika.com