test

JESTE LI I VI MEĐU NJIMA? Za ovim se horoskopskim znakovima svi okreću

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: © Zsolnai Gergely - Fotolia.comc
Kada oni uđu u prostoriju, sve oko njih svijetli i svi će ih primijetiti. Ako vas zanima jeste li među njima, evo što kažu zvijezde! 

OVAN

Imate energiju koja pokreće mase. Uvijek ste vi ta osoba koje će se popeti na podij i zaplesati pred svima jer znate da ćete promijeniti raspoloženje u prostoriji. Fascinantna ste osoba s kojom svi vole provoditi vrijeme, i koje svi pozorno slušaju, piše Ordinacija. 

JARAC

Vašu odlučnost je nemoguće ne primijetiti, a vaša snaga da pratite svoje snove i ambicije pod svaku cijenu je vaša glavna osobina. Vaša karizma će vam pomoći da okupite ljude oko sebe. 

BLIZANCI 

Jako se volite družiti i uključivati u razgovore. Svaki razgovor ćete preotvoriti u pravu umjetnost. Isto tako i jako dobro slušate pa ste u mogućnosti steći povjerenje. 

LAV 

Naravno da ste na ovoj listi! Svi znamo da je lav karizmatičan i da će se svaki pogled lijepiti na njih. Nitko vam ne može odoljeti, vaša pojava će mnoge na prvu ostaviti bez daha, ali će brzo shvatiti da ste jako slatki, darežljivi i dragi. 

ŠKORPION 

Postoji nešto u vašem mističnom sjaju. Kada ulazite u sobu, ljudi će vas primijetiti, željeli vi to ili ne. A ono što vas čini još zanimljivijim je vaša sposobnost da funkcionirate sami.

Popularni Članci