'

Influencerica i Netflixova zvijezda: Preselila sam se u Dubrovnik i od ničega došla do vlasnice biznisa

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Julie Theis Instagram
Influencerica Julie Theis, koja je mnogima poznata iz Netflixovog reality showa The Trust: A Game of Greed, nedavno je napustila Ameriku i preselila se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. Sada je svojim pratiteljima otkrila da je već postala vlasnica luksuzne tvrtke.

"Pijem šampanjac u milijunski vrijednom kompleksu u Hrvatskoj jer sam tijekom meditacije shvatila da trebam preseliti tu. I sada sam vlasnica biznisa ovdje", započela je priču i ponovo objasnila pratiteljima da se trebala preseliti u  L.A., ali na kraju je završila u Lijepoj Našoj.

"Novine u Hrvatskoj su vidjele moj video i pitale me da radimo intervju. Pristala sam jer nisam imala pojma što da radim u Hrvatskoj ni zašto sam ovdje. Taj je članak postao viralan, svi su ga podijelili, dobila sam hrpu pratitelja, ljudi su mi slali poruke, poželjeli dobrodošlicu...", opisuje.

Dobila posao u tvrtki koja iznajmljuje luksuzne vile

Navela je da nije znala što tražiti u Hrvatskoj, ali da se odmah zaljubila u zemlju jer je prelijepa i morala je to podijeliti s prijateljima u Americi. "Dobila sam zatim poruku nekoga tko je vidio moju priču i htio porazgovarati", ispričala je pa nastavila:

"To je na kraju bio vlasnik Luxury Collection Croatia, sada i moj poslovni partner. Tako sam završila ovdje. Ovo je jedna od naših kuća za praznike. Ne samo da imamo luksuzne vile, imamo i luksuzne jahte."

Za kraj je poručila da ne može vjerovati gdje se nalazi. "Došla sam bez ičega i vjerovala sam da trebam biti ovdje jer mi je intuicija tako govorila. Imala sam toliko razgovora sa psihoterapeutom i rekla sam mu da sam jednostavno pratila unutarnji glas", otkrila je.

Popularni Članci