test

EKSKLUZIVNO! U Dubrovniku će se snimati filmski megahit, evo koji proslavljeni glumci stižu

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: screenshot, YouTube
Filmski spektakl Robin Hood: Origins snimat će se u Dubrovniku, a za potrebe snimanja stižu i proslavljeni svjetski glumci. Dubrovački dnevnik donosi koji bi sve mogli prošetati Stradunom.

Film distribuira Lions Gate uz ekskluzivnog producenta, proslavljenog glumca i oskarovca Leonarda DiCapria i režisera Otta Bathursta koji je radio na poznatim serijama. Glavni glumac je velika mlada zvijezda Taron Egerton koji bi također trebao stići u Dubrovnik, a javnosti je poznatiji kao glavni glumac prošlogodišnjeg filmskog hita Kingsman. Zvijezda se spominje i kao potencijalni glumac novog nastavka Jamesa Bonda.

Osim njih, u grad dolazi i proslavljeni glumac i oskarovac Jamie Foxx, a u filmu će glumiti i Eve Hewson koja je glumila u prošlogodišnjem filmskom hitu Bridge of Spies legendarnog Stevena Spilberga.

Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje kako bi na snimanju u Dubrovniku mogao biti i poznati glumac i oskarovac Benicio del Toro ukoliko potpiše sudjelovanje u navedenom filmskom spektaklu što je sve izglednija opcija.

Popularni Članci