CULTURE CLUB REVELIN Veliki Heineken party i DJ Beltek kao šlag na kraju sezone
Culture Club Revelin zatvara sezonu velikim Heineken partyjem i partyjem DJ Belteka.
28. rujna, veliki Heineken party
U bogatom cjelovečernjem programu koji je Culture Club Revelin pripremio u suradnji s Heinekenom posjetitelji će uživati i u atraktivnim plesnim točkama plesača i plesačica. Atmosferu će dodatno zagrijati šarmantne hostese, te zanimljivi barmen flair show, a uz dobru muziku Resident DJ-a, posebno iznenađenje prirediti će saksofonist Jakša Jordes – live preformance.
Uz atraktivan program za sve posjetitelje pripremljena je i nagradna igra.
Klub se otvara u 23:00 sata, cijena ulaznice je 50 kuna, a VIP ulaznice 120 kuna.
Ulaz je slobodan do 1:00 sat.
5. listopada, završni party uz DJ Belteka povodom zatvaranja uspješne ljetne sezone
Nakon spektaklularnih gostovanja svjetskih zvijezda elektronske glazbe, završni party povodom zatvaranja uspješne ljetne sezone održat će se 5. listopada. Po prvi put, u Dubrovnik dolazi BELTEK!
Martin “Beltek” Bijelić započeo je svoju tech/house karijeru 2007. godine sa singlom “Copacabana”, koji je postigao veliki uspjeh, o čemu svjedoči i nagrada “Pete's Tong Fast Trax”, koju dodjeljuje Pete Tong, poznati DJ i voditelj kultne emisije na BBC Radio 1.
Beltekov najprodavaniji singl “Out of Play”, remix Faithless hita “Tweak Your Nipple” ili “Kenta”, koji je snimio za Tiestovu izdavačku kuću, postao je jako popularan među fanovima elektronske glazbe. Debitanski album “Out Of Play” Beltek je izdao za Toolroom Records 2011. godine, a veliku podršku i suradnju na ovom albumu dao mu je i njegov kolega, također poznati slovenski DJ Umek.
Cijena ulaznice je 50 kuna u pretprodaji, na ulazu 80 kuna, dok će VIP ulaznice stajati 150 kuna.
Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “AFRIKA”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “CULTO”
Pizzeria “TABASCO”
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”