test

Croatia Airlines bez znanja javnosti na svoje avione ugradila sustav za ispuštanje Chemtrailsa

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Croatia Airlines
Iz visokog izvora stranke Održivog razvoja Hrvatske – ORAH dobili smo interesantnu i donekle ekskluzivnu vijest. Naime, dok se nagađa što je zapravo razlog povećanja dobiti našeg avioprijevoznika Croatia Airlines d.d., radi li se zapravo o prodaji motora zrakoplova ili zaista o boljem poslovanju, otvorila se i treća i to puno izglednija opcija. Nacionalna zrakoplovna tvrtka je ugradila sustav za raspršivanje chemtrails-a.

Kako nam tvrdi izvor, CA je sve do 2012. godine ostvarivala gubitke i to za 2012. godinu u iznosu od 488 milijuna kuna, da bi potom zajedno s japansko-američkim konzorcijem za chemtrailse Poshipu limited ušla u sustav kao članica Star Alliance grupe i već u 2013. ostvarila 722 tisuće kuna dobiti, a kada je krenula s raspršivanjem Chemtrailsa na svim zrakoplovima kroz cijelu 2013. godinu, zabilježili su dobit veću od 7,5 milijuna kuna.

Naglasak raspršivanja je stavljen naravno na Hrvatsku pa je to upravo razlog zašto je ta tvrtka ukinula direktnu liniju Dubrovnik – Frankfurt, a uvela Osijek – Zagreb.

Dobit prije i kasnije

Predsjednik uprave Croatia Airlinesa je, kako nam naš izvor objašnjava, još u rujnu protekle godine u jednom zagrebačkom restoranu rekao svojoj tajnici kako po milji raspršenog Chemtrailsa u Hrvatskoj dobivaju 235,73 EUR-a dok van Hrvatske dobivaju 13,75 EUR jer na tim tržištima već zalijevaju Austrian Airlines, AIR Berlin i Germanwings.

Također je na koordinaciji Uprave naše nacionalne avio tvrtke rečeno kako više nije važno popunjati avion putnicima. Što je lakša prtljaga i što su lakši putnici, u zrakoplov može stati više chemtrails kontejnera.

Sam incident ove zime, kada jedan od zrakoplova Dash nije mogao kružiti radi nedostatka goriva, govori u prilog da tankaju više chemtrailsa, a na štetu goriva. Goriva sipaju baš onoliko koliko je dovoljno da dođemo do destinacije, nekada čak ni to pa letimo doslovno na parama, ispričao nam je jedan od pilota.

Bijeli štrajk stjuardesa

Nakon što su stjuardese Croatia Airlinesa početkom srpnja izjavile su da nakon turbulencija uslijed nevremena nisu sposobne za sljedeći let, pojavili su se natpisi kako se zapravo radilo o "bijelom štrajku".  No, iz Sindikata kabinskog osoblja zrakoplova neslužbeno govore kako su se večer prije tako našmrkale Chemtrailsa da nisu znali gdje im je glava, a gdje kokpit.

Sve u svemu, prema ORAH-ovim izvorima, Croatia Airlines je u projekciji za 2015. najavila povećanje dobiti za 25 posto što se poklapa s najavom konzorcija Poshipu koji je u tajnim izvješćima s WikiLeaksa najavio kako Croatia Airlines preuzima posipanje Chemtraila za Bosnu i Hercegovinu što se u konačnici poklapa s najavom tog operatera da uvodi zračnu liniju Zagreb – Gornji Vakuf – Donji Vakuf.

Pametnome dosta.                                                                                                                         (Radi se o šaljivom sadržaju Dubrovačkog dnevnika :) )

Popularni Članci