test

ANĐELICE NA STRADUNU Svi su se okretani za njima, ali najljepše žene na svijetu nisu uživale u pažnji (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grgo Jelavic/PIXSELL
Viktorijine anđelice su tijekom šetnje Dubrovnikom skrivale lica od fotografa i pokazale im srednji prst.

U Dubrovniku ovih dana borave najljepše žene svijeta, slavne anđelice brenda donjeg rublja Victoria's Secret

Na našu obalu stigle su kako bi proslavile djevojačku manekenke Jasmine Tookes (30) koja se uskoro udaje za naočitog osnivača Snapchata Juana Davida Borrera (31).

Budućoj mladenki pridružile su se kolegice Sara Sampaio, Shanina Shaik, Kelsey Merritt i Lais Ribeiro te prijateljice Rachel Scott, Dena Gallucci i Juliana Borrero, a fotografi su ih sada ulovili tijekom razgledavanja stare gradske jezgre. 

Odjevene u oskudne ljetne krpice, atraktivne anđelice nikako nisu mogle gradom prošetati neopaženo, no iako im je poziranje pred kamerama u opisu posla, čini se da za to sada ipak nisu bile raspoložene, već su prekrivale svoja lica, a jedna od njih je fotografima pokazala i srednji prst, donosi Tportal.

Iz Dubrovnika su se javile i na svojim Instagramima, što je sjajna reklama za našu zemlju, jer svaka od njih broji milijune pratitelja na društvenoj mreži. Tamo su otkrile da su posjetile i Hvar, a u Hrvatsku su stigle iz Pariza.

Inače, Jasmine se za Juana, s kojim je u vezi od 2016., zaručila u rujnu prošle godine, a bogati poduzetnik zaprosio ju je prstenom vrijednim oko 250 tisuća dolara. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na između jedan i deset milijuna dolara, a Jasminino na oko pet milijuna dolara. Zanimljivo je i da je budući mladoženja sin potpredsjednika Ekvadora Alfreda Borrera.

Osim slavnih anđelica, u Dubrovniku trenutno odmara i zvijezda engleske nogometne reprezentacije, Jack Grealish s djevojkom Sashom Attwood.

Popularni Članci