test

Ana Uršula Najev: Ovo je istina o odnosu Momčila Otaševića i mene

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Premda je njihova ljubavna veza prepuna svađa, nesporazuma, rastanaka i pomirenja, glumci Ana Uršula Najev (25) i Momčilo Otašević (32) se - vole. Ali samo ispred kamera - u dramskoj seriji Nove TV "Kumovi" gdje ona tumači lik Luce Akrap, a on Janka Gotovca. No, prije tri tjedna turbulentni obiteljsko-ljubavni odnosi koji su okosnica serije postali su i njihova svakodnevica u privatnom životu.

Najev je u medijima obilježena kao glavni krivac za razvod braka Momčila Otaševića. A da kolegu sa seta ljubi i kad se isključe kamere, splitska glumica i pjevačica doznala je posljednja, u tisućama kilometara udaljenom Brazilu, dan nakon što su mediji već objavili brojne tekstove o njihovom "odnosu".

"Čitala sam na glas. Mama se prva počela smijati, a potom i ja. Nije mi bilo jasno otkud nekome tako nešto može pasti na pamet. Najsmješnije mi je bilo da se o našoj ‘navodnoj vezi šuška od kraja godine‘, kad sam već bila na drugom kontinentu. Pa da sam zbog toga i ‘pobjegla‘... Razne verzije su se pojavljivale", rekla je ekskluzivno za novi broj magazina Gloria.

Popularni Članci