LIJEPE ŽENE, PERFORMANS I VELIKA ZVIJEZDA Fedde Le Grand u Revelinu opet pokazao kako se radi show (FOTOGALERIJA)

Autor:dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: CC Revelin

Jedan od najboljih svjetskih DJ-a i glazbenih producenata oduševio je brojne posjetitelje svojim jubilarnim desetim nastupom u klubu Revelin, a prije jubilarnog nastupa Fedde je u društvu svoje djevojke Sofie prošetao Stradunom i svratio na piće u kultni dubrovački kafić – Casablancu. 

Na oduševljenje brojnih obožavatelja, Fedde se u vidno dobrom raspoloženju  fotografirao sa svima koju su ga zaustavljali po Stradunu.

Glazbeno produkcijski show Fedde Le Granda otvoren je hitom koji već više od desetljeća pali i žari, „Let me think about it“. Atmosferu su dodatno podigle atraktivne plesačice koje su s prskalicama poželjele dobrodošlicu svim gostima. Fedde je još jednom pokazao zašto ga toliko voli dubrovačka publika.

Klub Revelin se prigodno zahvalio na vjernosti slavnom DJ- pred kraj jubilarnog nastupa kada su ga na pozornici iznenadili tortom i poklonom s ugraviranim natpisom: „King of King's Landing – Fedde Le Grand“.  Atmosferu pogledajte u fotogaleriji.

Ljetna sezona u 32. najboljem klubu u svijetu još uvijek traje. Već večeras sve domaće goste očekuje besplatan ulaz tijekom cijele noći na tematskoj zabavi Sunday Funday, poručuju iz CC Revelin. 

Popularne Galerije