HUMANITARNA GALA VEČERA U RIXOSU Giuliano izmamio goste na podij, napravljena golema torta (FOTO/VIDEO)

Autor:dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović

Ovogodišnje izdanje gastro manifestacije Good Food Festival zaključeno je humanitarnom gala večerom koja je večeras upriličena u hotelu Rixos Libertas. 

Tom prilikom je chef Ozgur Donertas u četiri slijeda donio okuse Švicarske u srce Dubrovnika, povodom promocije otvorenja novog Rixos Davos hotela u Švicarskoj.

Osim vrhunskih specijaliteta, upriličen je raznoliki zabavni program kao i bogata lutrija s atraktivnim nagradama. Večera je bila humanitarnog karaktera te je sav prikupljeni prihod bio namijenjen udruzi Dva skalina, a tijekom večeri je prikupljen iznos od 56 800 kuna od čega će se kupiti novi komunikator za djecu sa psihomotoričkim oštećenjima.

Osim toga, napravljena je i golema torta po uzoru na onu iz 1974. godine koja je izrađena u hotelu Libertas i ušla u legendu.

"Posebno nam je drago što nas je dočekala lijepa torta i da je gospar koji je 70-ih godina napravio legendarnu veliku tortu s nama večeras," kazala je Romana Vlašić, direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Za dobru atmosferu pobrinuo se popularni Giuliano, a voditelj programa bio je Mirko Fodor koji je večeras slavio svoj rođendan. 


Kako je bilo u samoj završnici Good Food Festivala pogledajte u fotogaleriji.

Popularne Galerije