ŽUPAN S RAVNATELJIMA Priznanja, Pohvalnice i Zahvalnice za učenike i mentore (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Župan Nikola Dobroslavić i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost i šport Marijeta Hladilo danas su u Velikoj vijećnici primili ravnatelje osnovnih i srednjih škola Dubrovačko-neretvanske županije.

Ovom prigodom ravnateljima su uručena Priznanja, Pohvalnice i Zahvalnice za učenike i mentore koji su sudjelovali na županijskim smotrama i natjecanjima iz znanja. Na školskoj razini natjecanja sudjelovalo je preko 2 tisuće učenika, od kojih je njih tisuću izborilo pravo natjecanja na županijskoj razini. Dubrovačko-neretvanska županija svake godine nagrađuje učenike koji ostvare jedno od prva tri mjesta na državnim natjecanjima, a ove godine će po prvi put nagraditi i one koji su svoju izvrsnost ostvarili i na županijskim natjecanjima. Stoga će se organizirati jednodnevni izlet u Cadmos Village u Konavlima za sve one učenike koji su pobijedili na županijskoj razini, odnosno bili pozvani na državnu. Riječ je o 150 učenika iz osnovnih i srednjih škola. Na taj način se želi pokazati koliko se cijeni trud i znanje naše djece i vrednuje njihov uspjeh.

Župan je čestitao svim učenicima prvacima u svojim disciplinama, njihovim mentorima, a svakako i roditeljima i ravnateljima škola jer su i oni pomogli te im omogućili kvalitetno školovanje i stjecanje ovako velikog i hvalevrijednog znanja.

Popularni Članci