Zapošljavaju Općinski sud u Dubrovniku, Phobs, Konzum, INA, Plavi planet, Mala škola...

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: A.Č.
Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Studenac d.o.o. zapošljava Prodavača / Blagajnika (m/ž) u Dubrovačno-neretvanskoj županiji. Poslodavac nudi stabilna primanja, plaćene putne troškove, dinamičan rad u stabilnoj rastućoj kompaniji te osiguran smještaj. Prijaviti se možete na linku do 9.8.2022. 

Konzum Plus d.o.o. u Dubrovniku traži Komisionara / Blagajnika komisionara (m/ž). Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, atraktivne stimulacije, prilikuz za stalno zaposlenje i mnogo drugih stvari. Više detalja dostupno je na linku ovdje, a prijaviti se možete do 31.8.2022. 

Phobs d.o.o. traži Business Development Managera (m/ž) u Dubrovniku. Poslodavac je u potrazi za novim članom tima koji će prezimati odgovornost, imati inicijativu i sebe vidi kao nositelja business development vertikala u tvrtci. Prijaviti se možete do 8.8.2022., a više je detalja dostupno klikom na link

Naronaplast zapošljava Radnika / Radnicu u proizvodnji i montaži tendi u Metkoviću. Poslodavac nudi rad na neodređeno, a potrebna je jedna godina prethodnog radnog iskustva. Sve detalje o prijavi možete provjeriti na linku, a natječaj je otvoren do 25.8.2022.

Općinski sud u Dubrovniku zapošljava Administrativnog referenta – sudskog zapisničara (m/ž). Svi su detalji dostupni na linku ovdje, a prijave su otvorene do 10.8.2022. 

INA Maloprodajni Servisi d.o.o. zapošljava Prodavača / Prodavačicu – Konobara / Konobaricu na benzinskoj postaji u Kuparima. Poslodavac nudi kvartalne stimulacije ovisno o ostvarenim rezultatima i osigurano stručno osposobljavanje i razvoj vještina. Natječaj je otvoren do 15.8.2022., a kako se prijaviti provjerite na linku

Plavi Planet d.o.o. zapošljava Pomoćnog radnika u ronilačkom centru (m/ž) u Dubrovniku. Natječaj je otvoren do 15.8.2022., a sve informacije o poziciji i načinu prijave dostupne su na linku

Tehnomobil u Metkoviću zapošljava Elektroinstalatera / Elektroinstalaterku. Za prijavu potrebno je prethodno radno iskustvo od 5 godina i vozačka dozvola B kategorije. Kako se prijaviti provjerite na linku, a natječaj je otvoren do 10.9.2022. 

MGA Nekretnine d.o.o. zapošljava Građevinskog radnika / Građevinsku radnicu u Metkoviću. Na koji način se prijaviti provjerite klikom na link ovdje, a prijaviti se možete do 29.12.2022.

Mala škola d.o.o. zapošljava Predavača / Predavačicu engleskog jezika u Dubrovniku. Kako postati predavač provjerite klikom na link, a prijaviti se možete do 9.8.2022.


Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Popularni Članci