U Dubrovniku i Pločama održat će se besplatna edukacija na temu prezentacijskih vještina

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: pexels
Uspjeh poslovne ideje često ovisi o vašim prezentacijskim vještinama. Koliko god ideja bila dobra, ljudi je neće shvatiti ako je ne znate uspješno predstaviti. Neki od nas su prirodno nadareni za uspješnu komunikaciju, dok drugi tu sposobnost moraju razvijati učenjem i vježbom.

Upravo s ciljem učenja prezentacijskih vještina kao preduvjeta uspjeha, Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije na dvije lokacije organizira besplatnu edukaciju na temu ” Prezentacijske vještine – put do uspješnog poduzetništva “. Tijekom radionice istražit ćemo pet osnovnih elemenata koji čine uspješne prezentacije. Do kraja radionice steći cete praktične tehnike, strategije i samopouzdanje kako biste usavršili vještine prezentacije i učinkovito prenijeli svoju poduzetničku viziju.

Termini i lokacije:

02.06.2023. u 10:00 sati – Poduzetnički inkubator Dubrovnik, Vukovarska 16, Dubrovnik

03.06.2023. u 10:00 sati – Poduzetnički inkubator Ploče, Crna rika 7a, Ploče

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata

Edukaciju će održati Ivona Labaš, dugogodišnja direktorica za strateški razvoj na RIT Croatia. Na svom profesionalnom putu radila je na financijskim strategijama razvoja poslovanja, upravljanju internacionalnim projektima kao i projektima poticanja investicija i rasta poslovanja. Uz razvoj strategija razvoja, najveći dio karijere bila je zadužena upravo za prezentiranje projekata, novih ideja i koncepata različitim skupinama, od kolega stručnjaka u obrazovnom sektoru do potencijalnih investitora i dionika.

Za sudjelovanje na edukaciji prijavite se putem:

– poveznice: https://forms.gle/eJ3TyDwQ3jyTo3KC8

– maila: czp@czp.hr (Dubrovnik), ploce@poduzetnicki-inkubator-dnz.hr (Ploče)

– telefona: 020/418-401 (Dubrovnik), 099/212-9765 (Ploče)

Radionica je financirana iz Javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnika i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta „Razvoj mreže PPI“ putem HAMAG BICRO-a – Faza 2“.

Popularni Članci