TZ općine Konavle i Balduči film nastavljaju osvajati nagrade za “Come home – Konavle”

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U proteklih tjedan dana na adresu TZ općine Konavle stigle su još dvije vrlo vrijedne nagrade za promidžbeni film “Come home – Konavle” u produkciji Balduči film-a.

THE WORLD MEDIA AWARDS, jedno od najvažnijih događanja u njemačkoj audio-vizualnoj industriji koje se već 25 godina održava u Hamburgu dodjeljuje priznanje za izvanredna medijska rješenja na međunarodnoj razini. Priznanja obuhvaćaju audiovizualne, tiskane i online produkcije u područjima kao što su informacije, obrazovanje i zabava. 

Dobitnici nagrada su među najboljima u svom području, a činjenica da ovo srebro znači automatski ulazak u natjecanje za Special Awards čini ovu nagradu još značajnijom.

Zlato za TZ općine Konavle i Balduči film stiglo je iz New York-a, iz MUSE CREATIVE AWARDS, prestižne međunarodne platforme za dodjelu nagrada za oglašavanje koja nagrađuje izvrsnost i inovacije u područjima kreativnog dizajna, oglašavanja i digitalnih medija. Okupljajući umjetnike, dizajnere i kreativne profesionalce iz cijelog svijeta, nagrada odaje počast izvanrednom umijeću koje oblikuje uvjerljive priče i ostavlja trajan utjecaj na publiku.

S kategorijama u rasponu od oglašavanja do digitalnih medija, zajedno s marketinškim strategijama i PR komunikacijama, MUSE Creative Awards nudi platformu na kojoj kreativnost može zablistati u svojim različitim oblicima. MUSE prepoznaje inspirativnu ost iza umjetničkih projekata koji pomiču granice i postavljaju nove standarde. Sudionici MUSE Awards pridružuju se zajednici kreativnih kreatora koji teže briljantnosti, povezujući se kroz zajedničku strast za pretvaranjem ideja u umjetničku stvarnost.

Popularni Članci