TURIZAM, PRODAJA, RAČUNOVODSTVO, ZDRAVSTVO Evo gdje možete pronaći posao u županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Metro zapošljava direktora veleprodajnog centra / Store Manager (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 16.4. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema, najmanje trogodišnje iskustvo rada na rukovodećim pozicijama u području veleprodaje/ prodaje/ trgovine, poznavanje potreba HoReCa kupaca, napredno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu, napredno poznavanje MS Office paketa i slično. Prijavite se.

Croatia Holidays d.o.o. traži računovodstvenog referenta (m/ž). Mjesto rada je Dubronik, a prijave su otvorene do 20.4. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Studenac d.o.o. traži poslovođu prodavaonice (m/ž). Lokacija rada je Viganj, a prijave su otvorene do 18.4. Posao podrazumijeva neometan rad prodavaonice, vođenje sve evidencije o zaposlenicima, primanje robe, obavljanje ostalih administrativnih poslova. Potrebno je minimalno godinu dana radnog iskustva. Više na linku.

Wiena Grupa d.o.o. zapošljava bravara – strojobravara (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 30.4. Očekuje se završena srednja škola i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite više putem linka.

Auro Domus d.o.o. traži djelatnika u mjenjačnici (m/ž) u Dubrovniku. Prijaviti se možete do 19.4. Uvjeti su osnovno poznavanje rada na računalu te engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Platanus d.o.o. zapošljava recepcionara (m/ž), noćnog recepcionara (m/ž), pomoćnog konobara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž). Mjesto rada je Plat, a rok prijeva je 16.4. Potrebno je više osoba na poziciji i srednja stručna sprema. Očekuje se radno iskustvo od minimalno godinu dana. Provjerite detalje ovdje.

Work Support j.d.o.o. zapošljava za potrebe klijenta keramičara / zidara / tesara (m/ž), radnika na građevini (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebno je više osoba na pozicijama, a uvjet je završena osnovna škola. Provjerite više na linku.

Beti zapošljava medicinsku sestru – zdravstvenu njegu u kući (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 30.4. Posao obuhvaća poslove medicinske sestre i zdravstvenu njegu u kući. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Pruža se mogućnost smještaja. Provjerite detalje putem linka.

Rambex d.o.o. traži pomoćnog kuhara (m/ž) u Okuklju. Rok prijave je 17.4. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Provjerite više putem linka.

OSiGURANJE24 d.o.o. zapošljava distrubutera osiguranja (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 15.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Od kandidata se očekuju radno iskustvo od minimalno dvije godine, minimalno srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Provjerite detalje ovdje.

Popularni Članci