TRAŽITE POSAO? Provjerite tko sve zapošljava u Dubrovniku i okolici

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Sanjin Strukic/PIXSELL
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

METRO Cash & Carry, vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji i najveća prodajna linija unutar METRO AG-a, u potrazi je za prodavačem (m/ž) u Dubrovniku. Odabranu osobu očekuje zaprimanje i propisno skladištenje robe, izlaganje i prezentacija robe, prepakiravanje/označavanje robe, evidencija isteka rokova te brojne druge zadaće po nalogu poslodavca. Više konkretnijih detalja oko uvjeta prijave možete saznati na linku...

Multiigra d.o.o. zapošljava djelatnika u automat klubu (m/ž) u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Opis radnog mjesta obuhvaća poslove uplata i isplata u automat klubu, kao i rad sa strankama. Na ovaj se oglas možete prijaviti putem linka za brzu prijavu. 

Kont d.o.o. zapošljava na 4 pozicije u Dubrovniku i Mlinima. Pored prodavača / skladištara (m/ž), traženi su kadrovi i rigips majstor / monter (m/ž), knauf monter / majstor (m/ž) i soboslikar / ličilac / gleter kauf ploča (m/ž). Ako poznajete jedno od ponuđenih poslovnih područja, svakako provjerite detalje na linku. 

Jet2.com Limited, poznatiji kao Jet2, britanska je niskotarifna zrakoplovna tvrtka koja obavlja redovite i čarter usluge. Za svoj tim u Dubrovniku zapošljava na dvije pozicije: Resort / Airport Customer Helper (m/ž) i Resort Customer Helper (Rep) (m/ž). Očekuju vas izazovna zarada, brojni treninzi i odlična atmosfera u timu. Okušajte svoju sreću klikom na link.   

posao.hr za klijenta, tvrtku koja zastupa domaće i strane kompanije u Hrvatskoj, zapošljava voditelja ključnih kupaca (m/ž) na području cijele Hrvatske. Očekuje vas razvoj poslovanja s ključnim kupcima, u skladu s prodajnom strategijom tvrtke, briga o distribuciji i izloženosti proizvoda, optimizacija poslovanja i poslovnih procesa s ključnim kupcima koje ćete voditi te brojni drugi zadaci. Provjerite više detalja o natječaju na linku. 

Inex Mont traži dva djelatnika na poziciji: monter PVC stolarije (m/ž) te dva djelatnika na poziciji: pomoćni monter PVC stolarije (m/ž), za terenski rad na području cijele Hrvatske. Poslodavac vam osigurava smještaj, a riječ je o stalnom radnom odnosu. Provjerite više detalja na linku.

Appen Butler Hill Pty Ltd., globalni lider u području jezika i tehnologije pretraživanja, zapošljava na poziciji: Croatian Translator (m/ž) za rad od doma. Traže se izvorni govornici ili govornici bliski domaćim hrvatskim govornicima koji mogu prevoditi s engleskog i njemačkog jezika na hrvatski, i obrnuto. Posebne pogodnosti koje nudi poslodavac uključuju fleksibilan raspored i rad od kuće. Trebate samo znanje navedenih jezika i odličnu internetsku vezu. Ako zadovoljavate ove kriterije, ne oklijevajte – prijavite se. 

Općina Kula Norinska ima raspisan natječaj za administrativnog referenta (m/ž), za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa. Ako vas zanima blagajničko poslovanje, izdavanje računa za komunalnu naknadu, sudjelovanje u izradi proračuna, onda ovu priliku ne biste trebali zanemariti. Aplicirajte.

Računovodstveni servis Lavmar d.o.o. zapošljava računovođu (m/ž) u Dubrovniku. Ako imate bogato petogodišnje iskustvo te minimalno završenu srednju školu, izvršite prijavu najkasnije do 22.08. 

Dom za starije i nemoćne osobe Korčula – Vela Luka traži voditelja / voditeljicu financijsko – računovodstvenih poslova. Ako nemate više od 12 mjeseci staža u zvanju za koji ste se obrazovali, vi ste idealni kandidat za ovo radno mjesto – prijavite se. 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko-neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Popularni Članci