'

TRAŽITE POSAO? Pogledajte što se sve nudi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: posao.hr
Brzi put do posla vodi preko posao.hr. Pregledajte 10 posebno odabranih pozicija koje su dostupne za vas ovog tjedna!

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži kandidate za dvije novootvorene pozicije (m/ž) za rad u više gradova u Hrvatskoj. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, poznavanje telekomunikacijskih tehnologija, te komunikacijske vještine. Poslodavac nudi stimulativna primanja, bonuse, dodatne edukacije, te službeni automobil i opremu. Prijavite se putem linka do 5.8.2024.

Smart Group Recruitment d.o.o. / STEP traži Bankara / Osobnog bankara (m/ž) za rad u Zagrebu, Dubrovniku ili Poreču. Kandidati trebaju imati SSS/VŠS/VSS (poželjno ekonomskog usmjerenja), najmanje 2 godine radnog iskustva u financijama, te razvijene komunikacijske vještine. Poželjna su ovlaštenja za prodaju osiguranja i investicijskih fondova. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Smart Group Recruitment d.o.o. traži Help Desk agenta u bankarskom sektoru (m/ž) za rad u Zagrebu ili od doma. Plaća je 1.250 € bruto, a rad uključuje smjene, vikende i praznike. Poželjno je iskustvo u korisničkoj podršci. Prijavite se putem linka do 12.8.2024.

PrimeShop360 d.o.o. traži Agente za telefonsku prodaju u Zagrebu, Osijeku, ili od kuće. Nude se stimulativna primanja, dodatci na plaću, rast plaće, stručna obuka, rad od ponedjeljka do petka i modernu radnu opremu. Prijavite se putem linka do 12.8.2024

Manpower traži Kuhara a la carte (m/ž) za rad na otoku Koločepu. Potrebno je iskustvo, spremnost na rad u smjenama i tijekom ljetne sezone. Nude se atraktivna primanja, smještaj u blizini hotela, osigurani obroci te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 7.8.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Mesna Industrija Braća Pivac d.o.o. traži dva Mesara (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao uključuje rad u maloprodajnoj mesnici, obradom i prodajom mesa. Kandidati trebaju imati najmanje trogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, a prethodno radno iskustvo nije potrebno. Prijavite se putem linka do 11.8.2024.

Mala Škola d.o.o. traži Učitelja engleskog jezika (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao uključuje podučavanje djece i mladih prema međunarodno priznatoj Helen Doron metodi u opuštenoj atmosferi. Kandidati trebaju imati srednju školu, višu ili prvostupanjsku diplomu, ili fakultetsko obrazovanje, a iskustvo nije potrebno. Prijavite se putem linka do 10.8.2024.

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Piazza Ragusa d.o.o. traži Konobara (m/ž) za sezonski rad u Dubrovniku. Posao je na određeno vrijeme s punim radnim vremenom, a poslodavac osigurava zajednički smještaj i prijevoz. Kandidati moraju poznavati engleski jezik. Prijavite se putem linka do 15.8.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Popularni Članci