'

Tražite posao? Evo što se nudi u našoj županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Sanjin Strukic/PIXSELL
Posjetite službenu stranicu posao.hr. kako biste vidjeli preostale ponude poslova. Sretno u ostvarivanju novih profesionalnih izazova!

Tehmont-Gradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

MD konstrukcije d.o.o. traži Monter(a) metalnih konstrukcija (m/ž) za rad na terenu u Hrvatskoj. Početna plaća je 1750 eura neto, uz osiguran prijevoz, smještaj, topli obrok, božićnicu i uskrsnicu. Potrebna je spremnost za terenski rad, sposobnost rada na visini, samostalnost, te srednja škola i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 26.7.2024.

Lugera Talent Solutions d.o.o. traži Agenta telefonske prodaje (m/ž) za rad od doma. Odgovornosti uključuju prezentaciju i prodaju telekomunikacijskih paketa, ostvarivanje prodajnih ciljeva, te odgovaranje na upite korisnika. Nudi se rad u jutarnjoj smjeni, atraktivni bonusi i mogućnost edukacija. Prijavite se putem linka do 8.7.2024.

Galea Azzuro d.o.o. traži Trgovca/Prodavača (m/ž) za rad u Dubrovniku - staroj gradskoj jezgri. Potrebna je srednja stručna sprema, poznavanje engleskog jezika i rada na blagajni. Nudi se rad u profesionalnom timu, sezonski rad, redovita primanja i plaćeni prekovremeni. Prijavite se putem linka do 14.7.2024.

Dubrovnik Sea Sun Hotels d.o.o. traži IT Helpdesk tehničara (m/ž) za rad u Dubrovniku. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, godina radnog iskustva, poznavanje Windows, Linux i Mac OS-a, te osnovno znanje o računalnim mrežama. Nudi se stalni radni odnos u uglednoj hotelskoj tvrtki. Prijavite se putem linka do 25.7.2024.

Studenac d.o.o. traži Skladišnog radnika (m/ž) za rad u Zagrebu, Dugopolju, Pazinu, Zadru i Dubrovniku. Potrebna je osnovna ili srednja stručna sprema, točnost, odgovornost i kolegijalnost. Nudi se redovita primanja, mjesečne stimulacije, plaćeni troškovi prijevoza, dodatak za rad nedjeljom i praznikom te brojne pogodnosti. Prijavite se putem linka do 16.7.2024.

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Manpower traži Kuhara a la carte (m/ž) za prestižno hotelsko društvo na otoku Koločepu. Potrebno je iskustvo na sličnim poslovima, spremnost na rad u smjenama tijekom ljetne sezone te sposobnost rada u stresnim situacijama. Nude se atraktivna primanja, smještaj u blizini hotela, dva topla obroka dnevno i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 7.7.2024.

Praonica Plat d.o.o. zapošljava na dvije pozicije (m/ž). Mjesto rada je u Zvekovici. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, mogućnost stalnog rada, podršku kolega te mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 11.7.2024.

FINA gotovinski servisi d.o.o. traži Suradnika za prijevoz novca (m/ž) u Dubrovniku. Potrebna je srednja škola, komunikacijske vještine i spremnost na smjenski rad. Nudi se rad u prvoj smjeni s neradnim nedjeljama i blagdanima, uz stimulativna primanja, naknadu za prijevoz, božićnicu i druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 11.7.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Popularni Članci