TRAŽE SE VODITELJI, RECEPCIONERI, ASISTENTI Evo tko sve traži zaposlenike u našoj županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Fotolia
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Workforce za potrebe klijenta zapošljava supervizora (m/ž). Rad se odvija na terenu u Dalmaciji. Prijave se zaprimaju do 30.6. Od kandidata se očekuju minimalno srednjoškolsko obrazovanje, iskustvo u terenskom poslu, poznavanje tehnološke industrije, komunikativnost i posjedovanje prezentacijskih vještina, orijentiranost prema rezultatima i konstantni razvoj. Aplicirajte.

Calypso, obrt, zapošljava djelatnika u vešeraju (m/ž). Mjesto rada su Polače, a prijave su otvorene do 30.6. Poslodavac osigurava hranu i smještaj. Posao obuhvaća pranje i peglanje stolnjaka i ubrusa. Više na linku.

Pizza shop d.o.o. zapošljava voditelja poslovanja ugostiteljskog objekta (m/ž). Lokacija rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 30.6. Od voditelja se očekuje cjelovito vođenje i koordiniranje svih procesa u ugostiteljskom objektu (kuhinja, bar, terasa, nabava, organizacija) kroz komunikacijske, prodajne i upravljačke vještine te je potrebno aktivno poznavanje i praktično provođenje ugostiteljsko uslužnog djelovanja. Traži se srdačna, pristupačna, kompletna, diskretna, visokoprofesionalna osoba sposobna preuzeti odgovornosti. Provjerite detalje putem linka.

Lovor d.d. zapošljava recepcionara (m/ž). Mjesto rada je Lumbarda, a prijave su otvorene do 15.7. Posao obuhvaća rad na recepciji hotela, unošenje rezervacija, primanje gostiju, izdavanje računa, rad na šanku i ostalo po potrebi. Potrebna je srednja stručna sprema, a iskustvo nije uvjet. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Provjerite detalje ovdje.

Perak auto d.o.o. zapošljava voditelja servisa (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave se zaprimaju do 30.6. Posao podrazumijeva interaktivni prijem vozila u servis, dogovaranje servisnih aktivnosti, kontrolu kvalitete izvršenih radova na vozilu, poznavanje mehanike i mehaničarskih dijelova. Provjerite detalje putem linka.

C&S consulting, obrt, zapošljava wellness terapeuta – kozmetičara (m/ž) u Lopudu. Rok prijave je 30.6. Potrebna je srednja stručna sprema, a poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Platanus d.o.o. zapošljava šaltarske djelatnike (m/ž) u Čilipima. Potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 23.6. Posao obuhvaća prodaju autobusnih karata za shuttle prijevoz. Od kandidata se očekuje ljubazno i kulturno ophođenje prema kupcima i komunikativnost te je obvezno znanje barem jednog stranog jezika. Više na linku.

MGA nekretnine d.o.o. zapošljava građevinskog radnika (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 30.6. Posao obuhvaća pomoćne radove u graditeljstvu. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Provjerite detalje putem linka.

Body Balance gym d.o.o. zapošljava voditelja sportsko – rehabilitacijskog centra (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 1.7. Potrebna je visoka stručna sprema, a traži se pripravnik/ca. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Provjerite više putem linka.

Trames d.o.o. traži asistenta voditelja za ljudske potencijale i opće poslove (m/ž). Lokacija rada je Dubrovnik, a rok prijave 27.6. Uvjeti su izražene organizacijske sposobnosti, vrlo dobre komunikacijske vještine i sposobnost vođenja, iznadprosječna sposobnost organiziranja i delegiranja poslova unutar Odjela te vrlo dobra sposobnost donošenja operativnih rukovodnih odluka. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema te radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Sretno kandidatima! 

Popularni Članci