TRAŽITE POSAO? Radnike traže Valamar, Auro Domus, TAB Architecture...

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Vallis Aurea Delikatese j.d.o.o. traže prodajnog predstavnika (m/ž) za područje Dubrovačko – neretvanske županije. Prijave se zaprimaju do 12.3. Potrebno je posjedovanje vlastitog automobila, uz naknadu poslodavca. Iskustvo je poželjno, ali nije obvezno. Aplicirajte.

Valamar Riviera d.d. zapošljava na pozicijama: recepcionar (m/ž), animator (m/ž), barmen (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), servir (m/ž), mesar (m/ž), konobar – šankerist (m/ž), sobarica (m/ž), slastičar (m/ž), A La Carte konobar (m/ž), A La Carte kuhar (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Prijaviti se možete do 31.3. Poslodavac nudi smještaj i tople obroke, edukacije i specijalističke obuke te rad u dinamičnom okruženju. Provjerite uvjete i aplicirajte na željenu poziciju ovdje.

Planatus d.o.o. zapošljava diplomiranog inženjera građevine (m/ž) u Dubrovniku. Potrebno je više osoba na poziciji, a prijave se zaprimaju do 14.3. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi rad na neodređeno i mogućnost smještaja. Provjerite više na linku.

Auro Domus d.o.o. traži djelatnika u mjenjačnici (m/ž) u Dubrovniku. Prijaviti se možete do 19.3. Uvjeti su osnovno poznavanje rada na računalu te engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Metropolis d.o.o. zapošljava keramičara (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 31.3. Potrebno je više osoba na poziciji. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno i osigurava smještaj. Traži se iskustvo rada od tri godine. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Dubrovnik Sea Sun Hotels d.o.o. traži voditelja recepcije (m/ž) u Cavtatu. Aplicirati možete do 15.3. Uvjeti su razvijene komunikacijske i interpersonalne vještine, viša ili visoka stručna sprema turističkog, društvenog ili ekonomskog smjera, visoka razina profesionalnosti i odgovornosti, pouzdanost i fleksibilnost. Potrebno je poznavanje tri strana jezika u govoru i pismu te petogodišnje radno iskustvo. Provjerite više ovdje.

Laguna Novigrad d.d. traži suradnika gastro materijalnog poslovanja (m/ž) u Orebiću. Aplicirati možete najkasnije do 24.3. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te radno iskustvo od godine dana. Traži se računalna pismenost. Posao obuhvaća odgovornost za materijalno i financijsko praćenje hrane, pića, trgovačke i komisione robe, ambalaže i potrošačkog materijala, dnevno preuzimanje potreba odjela i slično. Provjerite više ovdje.

TAB Architecture d.o.o. traži projektanta suradnika (m/ž). Traži se više osoba na poziciji. Lokacija rada je Dubrovnik, a prijaviti se možete najkasnije s 2.4. Poželjno je radno iskustvo te poznavanje rada u BIM-u. Od kandidata se očekuju diplomirani arhitekti/ ce. Više na linku.

Sagena d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 17.3. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traži se radno iskustvo od tri godine i srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Više o poziciji ovdje.

Nautika d.o.o. zapošljava KV slastičara (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 15.3. Poželjno je znanje jednog stranog jezika i radno iskustvo od jedne godine u struci. Ključne odgovornosti su pripramanje slastica, odgovornost za ispravnost namirnica i kvalitetu izdanih slastica te pripremanje deserata po normativima. Više na linku.

Popularni Članci