FARMACEUTI, PREVODITELJI, RAČUNOVOĐE, PRODAVAČI Provjerite tko sve zapošljava u Dubrovniku i okolici

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Ljekarne Čović – Pavišić, pružaju vrhunsku ljekarničku skrb s maksimalnom dostupnošću svih ljekarničkih preparata u najkraćem mogućem roku. Kako bi nastavili u tom uigranom 'ritmu', zapošljavaju magistra farmacije (m/ž) u Župi Dubrovačkoj. Kandidatima koji se prijavljuju potreban je završen fakultet, licenca za samostalni rad u ljekarni te znanje engleskog jezika. Provjerite opis poslova u oglasu i prijavite se na vrijeme. 

Appen Butler Hill Pty Ltd., globalni lider u području jezika i tehnologije pretraživanja, zapošljava na poziciji: Croatian Translator (m/ž) za rad od doma. Traže se izvorni govornici ili govornici bliski domaćim hrvatskim govornicima koji mogu prevoditi s engleskog i njemačkog jezika na hrvatski, i obrnuto. Posebne pogodnosti koje nudi poslodavac uključuju fleksibilan raspored i rad od kuće. Trebate samo znanje navedenih jezika i odličnu internetsku vezu. Ako zadovoljavate ove kriterije, nemate što čekati  – prijavite se. 

Aminess hotels & campsites u potrazi su za odgovornim i pouzdanim osobama za rad na 6 pozicija. Traženi su kadrovi, između ostalih, recepcionar (m/ž), servir (m/ž), sobarica (m/ž). Aminess je brend društva Laguna Novigrad d.d. koja u svom portfelju ima četiri hotela i dva kampa na području Istre (Novigrad) i Dalmacije (Orebić, Brna na otoku Korčuli). Temelj njihovog poslovanja kontinuirano je ulaganje u objekte, kvalitetu usluge i perspektivne mogućnosti za zaposlenike, istovremeno prateći suvremene trendove i zahtjeve tržišta. Ako biste voljeli raditi kod ovog poslodavca, kliknite na kompletnu ponudu i aplicirajte na željeni natječaj. 

Građa d.d., jedna od vodećih hrvatskih trgovina materijala za gradnju, u Dubrovniku zapošljava na impresivnih 9 pozicija. Prodavač (m/ž) i vozač viličara/skladištar (m/ž) traženi su kadrovi. U 8 prodajnih centara (Dubrovnik, Hvar – Stari Grad, Opuzen, Rijeka, Šibenik, Solin, Zadar i Zagreb) nalazi se bogat asortiman provjerenih domaćih i inozemnih proizvoda vrhunske kvalitete, pa ukoliko želite upotpuniti ovaj tim, nemojte ni trenutka razmišljati, prijavite se.  

Hoteli Koločep d.d. imaju raspisanu poziciju za voditelja skladišta (m/ž) u Koločepu. Uvjeti za prijavu uključuju SSS/VSS ekonomskog usmjerenja, dvogodišnje radno iskustvo u visoko kategoriziranim hotelima te poznavanje engleskog jezika. Svim zaposlenicima osiguran je smještaj s dva obroka dnevno. Ukoliko mislite da je ovo izazov za vaš profesionalni i osobni rast, aplicirajte što prije.  

Smart Flex traži 5 prodajnih savjetnika u poslovnici telekoma (m/ž), pa ako ste zainteresirani, pojedinosti natječaja doznajte klikom na link. Mjesto rada je Dubrovnik.  

Libertas inženjering traži voditelja gradilišta (m/ž) u Dubrovniku. Poslovna zaduženja obuhvaćaju rukovođenje radnicima i koordinaciju rada na gradilištu, kontrolu kvalitete i detalja izvedbe, preuzimanje naručenih roba i usluga, vođenje odgovarajuće dokumentacije te brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Traže organiziranu, dinamičnu, komunikativnu i proaktivnu osobu, pa ako ste to vi, svakako pogledajte kako se možete prijaviti. 

Gimnazija Metković zapošljava voditelja računovodstva (m/ž). Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati, pa provjerite u oglasu koje sve uvjete trebate zadovoljiti.  

Mozaik zapošljava referenta recepcije i prodaje smještajnih kapaciteta (m/ž) u Dubrovniku. Osnovne zadaće na ovoj poziciji uključuju  informiranje i prodaju aranžmana. Potrebna vam je minimalno srednja stručna sprema te poznavanje osnova informatike, s akcentom na Excel i Word. Prijavite se. 

Miljas d.o.o., za vinogradarstvo i usluge, zapošljava 6 radnika/ca na branju grožđa u Mihanićima. Poslodavac vam osigurava obroke tijekom privremenog/povremenog sezonskog posla u poljoprivredi, pa ako ste zainteresirani za ovu priliku izvršite prijavu što prije. 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko-neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Popularni Članci