Proslavio se pjevajući pjesme Kemala Montena, a u subotu gostuje u Revelinu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: CC Revelin
Približio se datum dugo očekivanog koncerta u Dubrovniku. U subotu, 22. veljače u klubu Revelin gostuje Željko Samardžić. Glazbenik koji se na početku karijere proslavio pjevajući pjesme Kemala Montena, nikad nije skrivao da je veliki fan Olivera Dragojevića čije pjesme su nezaobilazne na svakom njegovom koncertu. 

Na koncertu Samardžića tako će se zasigurno, uz sve uspješnice iz njegove bogate karijere, moći čuti i neki od evergreena velikog Olivera Dragojevića, Kemala Montena i Gibonnija. Glazbenik koji privatno uživa slušajući Brain Adamsa i Kenny Rogersa, osvojio je publiku baladama kao što su „Pokaži mi šta znaš“, „Stari lav“, „Nemoj da te rade“, „Ljubavnik“, „Stani mi na crtu“ i mnogim drugim uspješnicama. 

Tri godine su prošle od rasprodanog koncerta koji je Samardžić održao posljednji put u Dubrovniku, a publika ga s nestrpljenjem očekuje i ove subote. Za Dubrovnik ga vežu samo lijepe uspomene, a jedna od njih je i prošli koncert za koji se tražila ulaznica više.

Posljednji kontingent ulaznica je u prodaji u uredu Revelina svakim radnim danom od 9:00 do 16:00 sati. Do isteka zaliha ili najkasnije do srijede, 19. veljače u prodaji su i paketi regularnih ulaznica 2+1 gratis. Sve dodatne informacije kao i rezervacije stola dostupne su na kontakt 098 533 531.

Popularni Članci